900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Rusom je všeč Slakonjeva parodija na Putina

Deli na:
Rusom je všeč Slakonjeva parodija na Putina

Foto: YouTube

Video parodija Putin, Putout, ki jo je slovenski igralec in televizijski voditelj Klemen Slakonja februarja objavil na YouTubu in je postala prav uspešnica, se je po izboru ruskega portala Snob uvrstila na vrh lestvice najbolj priljubljenih pesmi o Putinu, ki je včeraj praznoval 64. rojstni dan.

Ruski spletni portal Snob je namreč med 12 najbolj priljubljenimi pesmimi o Putinu na prvo mesto uvrstil prav Slakonjev hit Putin, Putout.

Kot navaja portal, so po ruskem predsedniku poimenovali že gore, pa tudi ulice in celo otroke, vsako leto pa se pred 7. oktobrom, ko Putin praznuje rojstni dan, kar vrstijo pesmi o pameti, čednosti in možatosti ruskega predsednika. "Po celem svetu se tega lotevajo z ironijo, v Rusiji - povsem resno," med drugim navaja Snob.

Portal Slakonjo v predstavitvi označi za drugega najbolj znamenitega Slovenca, takoj za svetovno znanim filozofom Slavojem Žižkom. Kot dodaja, je Slakonja objavil parodijo na ameriškega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa, pa tudi na papeža, a "pravo slavo mu je s skoraj osmimi milijoni ogledov prinesla prav parodija Putin, Putout".

Vse omenjene parodije so sicer del Slakonjevega projekta #TheMockingbirdMan, v katerem posnema slavne ljudi. Prva v nizu je bila prav parodija na ruskega predsednika.