Alec Baldwin Svet24.si

Hollywoodski strokovnjaki: Alec Baldwin ni ...

osumljeni, umor družine đokić, goran džonić Svet24.si

Balistiki potrdili, da gre za morilsko orožje, v ...

katrinas (6) Svet24.si

Ženska trojnost kot izjemen energijski potencial

poroka dimnik frantar-xx Reporter.si

Kako je "suhceni in nebogljeni" Igor Zabret ...

metka-paragi Necenzurirano

"Vlada želi le stroko, ki se ji uklanja" ...

Đuro in Tanja (2), foto MGL Odkrito.si

Tanja Ribič in Branko Đurić Đuro - luksuz na ...

green dragons Ekipa24.si

MAŠČEVANJE za Škofjo Loko? Navijači iz ...

Magazin

Reprezentanti očitajo Kamplu: Pustil si nas na cedilu!

Deli na:
Reprezentanti očitajo Kamplu: Pustil si nas na cedilu!

Foto: Getty Images

Slovenski nogometni reprezentanti, ki so na Brdu zbrani pred kvalifikacijami za SP 2018 proti Slovaški in Angliji, so se po ugibanjih o odnosih v reprezentanci in domnevnem sporu v Litvi med selektorjem Srečkom Katancem in Kevinom Kamplom odzvali z izjavo za javnost, v kateri so zapisali, da se počutijo, da jih je tokrat Kampl pustil na cedilu.

"Smo mnenja, da se za reprezentanco igra s ponosom in častjo, reprezentanti pa moramo biti profesionalci in zgled tako na igrišču, kot zunaj njega - tudi z našim obnašanjem in komunikacijo. Vemo, da je Kevin pomemben člen te reprezentance in ekipa ga vsekakor potrebuje, sploh na tekmah s Slovaško in Anglijo. Tokrat pa se ne moremo znebiti občutka, da nas je pustil na cedilu," so zapisali slovenski reprezentanti v izjavi, ki jo je posredovala Nogometna zveza Slovenije (NZS).

"Mnogi med nami smo bili v svoji karieri utrujeni, izčrpani ali celo poškodovani, a smo na reprezentančni zbor prišli s ponosom in željo pomagati reprezentanci in ne iz strahu zaradi izgube statusa. Vsi igralci, tako mlajši kot starejši, moramo vedeti, da je reprezentančni grb nad nami vsemi, da je reprezentanca pomembnejša od posameznika. Klima v reprezentanci je odlična, tudi po tekmi z Litvo pa v slačilnici ni bilo nikakršnih sporov. Reprezentanti smo enotni in želimo s tem sporočilom zaključiti zadevo Kampl in se osredotočiti na prihajajoči težki in pomembni tekmi s Slovaško in Anglijo, kjer bomo za uspeh potrebovali tudi podporo in energijo s tribun," so še zapisali slovenski nogometaši.

Loading...