profimedia-0226923653 Svet24.si

Z ukradenim avtobusom bežal iz demokracije v ...

modras,ugriz, roka, iški vintgar Svet24.si

V Iškem vintgarju ga je ugriznil modras. Otekla ...

1726043409-img-6917-1726043351570 Necenzurirano

Franci Matoz, kralj nepremičninskih poslov v ...

1663830343-dsc-5075-01 Reporter.si

Kako pada gledanost oddaj na nacionalni TV: vedno ...

luka doncic gabriela anamaria Ekipa

Topijo se srca, fotka je hit: Takole 10-mesečna ...

Ana Klašnja Njena.si

Sin Ane Klašnja odrašča v košarkaša

albert riera Ekipa

Albert Riera brutalno iskren po evropskem porazu: ...

Magazin

Regeneracija in pomladitev v najstarejšem slovenskem mestu

Deli na:
Regeneracija in pomladitev v najstarejšem slovenskem mestu

Jesen je kot nalašč za oddih - Foto: Terme Ptuj

Imperij dobrega počutja v Termah Ptuj

Jesen je kot nalašč za oddih, na katerem si lahko oddahnete od vsakdanjih obveznosti, razvajate svoje telo in ustvarite nepozabne spomine. Dobrodošli v Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj, ki je del največje slovenske turistične skupine  Sava Hotels & Resorts! Postavite sebe na prvo mesto in se napolnite s svežo energijo v 4-zvezdičnem hotelu, ki v sebi skriva raj za wellness navdušence le korak stran do najstarejšega slovenskega mesta.

Foto: Terme Ptuj - Moč savn nadgrajujejo tople termalne ali hladna Kneippova kopel

RAZVAJANJE IN ODDIH V DUHU STAREGA RIMA

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primu leži le lučaj od Ptuja in v sebi skriva imperij dobrega počutja, ki bo navdušil ljubitelje vsestranskega razvajanja. V njem vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske. Razvajajte se z masažo z aromaterapevtskim vinskim oljem, ki poskrbi za pomiritev ter sprostitev telesa in duha, ali katero od medico masaž s protivnetnim in razstrupljevalnim učinkom. Telo lahko razstrupite tudi v svetu savn Flavia, kjer poleg finske savne s kromoterapijo, ekstremne finske savne, aroma savne, blatne savne in solne savne, najdete tudi whirpool s termalno vodo in ohlajevalni bazen.  Moč savn nadgrajujejo tople termalne ali hladna Kneippova kopel, kopel pa si lahko privoščite tudi v dvoje.

Foto: Terme Ptuj - Popolna sprostitev v ptujskih termalnih vrelcih

Popolna sprostitev v ptujskih termalnih vrelcih

Prepustite se umirjeni atmosferi hotelskega kopališča Vespasianus in blagodejnosti ptujske termalne vode, zaplavajte v velikem bazenu s prehodom v zunanji del bazena ali uživajte v radostih mehurčkov v dveh masažnih bazenih. Termalni bazeni pa vas pričakujejo tudi tako v notranjem kot tudi v zunanjem delu termalnega parka.

Paketi za vse okuse

Če vas mika razvajanje v dvoje, preverite ponudbo našega paketa Maximus Primus, ki poleg bivanja s polpenzionom vključuje tudi obisk savn ter wellness razvajanje zanjo in zanj. Upokojenci se boste razveselili našega paketa za »Zlata leta«, ki je v določenih terminih oktobra in novembra na voljo po kar 20% nižjih cenah, družine pa ne spreglejte še zadnjih prostih sob v času krompirjevih počitnic, ko se terme spremenijo v najljubše pribežališče malih čarovnic in čarovnikov.