nenad kaluderović. 2jpg Svet24.si

Kdo je moški, ki je ustrelil množičnega morilca...

aladin-4 Svet24.si

Javil se je bosanski deček brez noge z znamenite ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

NATAŠA PIRC MUSAR IN ALEŠ MUSAR Reporter.si

Nataša Pirc Musar je krvavela, njen mož Aleš pa...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Skupina Gadi Njena.si

Slovenska glasbenika osvojila Triglav

sveca Ekipa24.si

Huda tragedija! V nesreči na pripravah na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Rdeč karton nogometašu, ki je kazal sredinec svojim navijačem

Deli na:
Rdeč karton nogometašu, ki je kazal sredinec svojim navijačem

Foto: YouTube

Nogometaš brazilskega nogometnega prvoligaša Internacionala Fabricio se bo vpisal v nogometno zgodovino. A ne zaradi doseženega gola, temveč zaradi nenavadne izključitve, saj se je skregal z navijači svojega kluba. Iz Internacionala so že sporočili, da je do nadaljnjega suspendiran.

Čeprav je Internacional na svojem igrišču v prvenstvu brazilske države Gauco z 1:0 premagal Yparango, so po tekmi bolj kot o zmagi njihovi navijači razpravljali o nenavadnem dogodku, ki ga je zakrivil Fabricio. 28-letnemu nogometašu, ki so ga navijači domače ekipe ves čas tekme zbadali in se smejali na njegov račun, je v 63. minuti očitno prekipelo. Prenehal je z igranjem, odšel do navijačev in se z njimi spustil v verbalni spor. Sodnik mu je zaradi tega pokazal rdeč karton, to pa je Fabricia še bolj razjezilo, v navalu jeze je strgal svoj dres in ga vrgel po tleh.

Verjetno je bila to zadnja tekma Fabricia v dresu Internacionala, v katerem je rezervni vratar sloviti Dida, ki je svoje najbolj zvezdne trenutke preživel v dresu Milana. Fabricio je zaradi nespoštovanja kluba do nadaljnjega suspendiran, najverjetneje pa bo vodstvo kluba z njim prekinilo pogodbo.