Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Rdeč karton nogometašu, ki je kazal sredinec svojim navijačem

Deli na:
Rdeč karton nogometašu, ki je kazal sredinec svojim navijačem

Foto: YouTube

Nogometaš brazilskega nogometnega prvoligaša Internacionala Fabricio se bo vpisal v nogometno zgodovino. A ne zaradi doseženega gola, temveč zaradi nenavadne izključitve, saj se je skregal z navijači svojega kluba. Iz Internacionala so že sporočili, da je do nadaljnjega suspendiran.

Čeprav je Internacional na svojem igrišču v prvenstvu brazilske države Gauco z 1:0 premagal Yparango, so po tekmi bolj kot o zmagi njihovi navijači razpravljali o nenavadnem dogodku, ki ga je zakrivil Fabricio. 28-letnemu nogometašu, ki so ga navijači domače ekipe ves čas tekme zbadali in se smejali na njegov račun, je v 63. minuti očitno prekipelo. Prenehal je z igranjem, odšel do navijačev in se z njimi spustil v verbalni spor. Sodnik mu je zaradi tega pokazal rdeč karton, to pa je Fabricia še bolj razjezilo, v navalu jeze je strgal svoj dres in ga vrgel po tleh.

Verjetno je bila to zadnja tekma Fabricia v dresu Internacionala, v katerem je rezervni vratar sloviti Dida, ki je svoje najbolj zvezdne trenutke preživel v dresu Milana. Fabricio je zaradi nespoštovanja kluba do nadaljnjega suspendiran, najverjetneje pa bo vodstvo kluba z njim prekinilo pogodbo.