Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Raper 50 Cent je stavil 1,6 milijona dolarjev na zmago Mayweatherja proti Pacquiau

Deli na:
Raper 50 Cent je stavil 1,6 milijona dolarjev na zmago Mayweatherja proti Pacquiau

Foto: Reuters

Raperski zvezdnik 50 Cent s pravim imenom Curtis Jackson je aktiven tudi v boksu. Na "superdvoboj" velterske kategorije, ki bo 2. maja v Las Vegasu med Američanom Floydom Mayweatherjem in Filipincem Mannyjem Pacquiajem, je namreč stavil 1,6 milijona dolarjev na zmago rojaka iz ZDA.

Omenjeni dvoboj velterske kategorije naj bi bil vreden kar 300 milijonov dolarjev, boksarski svet pa ga nestrpno pričakuje že več let. Gre za enega najbolje plačanih dvobojev v zgodovini boksa, statistika napoveduje manjšo prednost neporaženemu Američanu.

"Prvaku bo uspelo, odpihnil ga bo. Videti bo, kot da je 'kvihtal' brez veze," je 50 Cent dejal za radio Power 105,1. "Dolgo sem razmišljal o stavi, najverjetneje bom stavil 1,6 milijona dolarjev. Res sem osredotočen na dvoboj," je dodal Jackson.

Osemintridesetletni Mayweather, ki je v karieri dobil prav vseh 47 profesionalnih dvobojev, je svetovni prvak po verzijah WBA in WBA. Dvajset mesecev mlajši Pacquiao, ki je v 63 nastopih izgubil petkrat, pa je svetovni prvak po verziji WBO.

Gre za finančno najmočnejši dvoboj v zgodovini boksa. Mayweather lahko s svojim nastopom zasluži več kot 120 milijonov ameriških dolarjev, njegovemu tekmecu s Filipinov se jih obeta okrog 80 milijonov.