krava Svet24.si

Krava napadla ženico, ta se je sama splazila do ...

soba študentka 250 Svet24.si

Začel se je lov na študentske postelje, ...

Ursula Gawish in Damijan Janković Necenzurirano

Damijan Janković nič več v osebnem stečaju. ...

novak jansa pl sr Reporter.si

Janša Novakovi očita, da je v tujini kritizirala...

azbe jug maribor Ekipa24.si

Nepogrešljivi član Maribora brez ovinkarjenja o ...

gozd-strahov-na-talentih Njena.si

Gozd strahov na Talentih: Nepričakovano ozadje ...

porsche doncic Ekipa24.si

Želite kupiti Dončićevo 'zverino'? Lukov ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Pustne maske preplavile ALEJO

Deli na:
Pustne maske preplavile ALEJO

V ALEJI je potekalo veliko pustovanje s Čuki - Foto: Sašo Radej

Ples, maškare, slastni krofi, zabava. S temi besedami lahko opišemo veliko pustno rajanje, ki se je več dni odvijalo v ALEJI v družbi Čukov in Ribiča Pepeta. Maškare so preganjale zimo, zganjale norčije in se sladkale s kar 1.300 brezplačnimi krofi. Po nakupovalnih ulicah sta odmevala glasba in smeh, zabavno dogajanje pa je razveselilo obiskovalce vseh generacij.

ALEJA, ki vsakič znova očara s svojo futuristično arhitekturo in inovativnim konceptom, je prava modna prestolnica. V več kot 80 trgovinah in lokalih najdete veliko izbiro izdelkov po zadnjih modnih trendih. Pomladna modna kolekcija vas že čaka v nekaterih trgovinah. V petek si boste lahko že ogledali veliko razstavo cvetlic, ob kateri si boste lahko zaigrali vašo najljubšo melodijo, medtem pa v marcu dame čaka sanjsko presenečenje. Najmlajšim obiskovalcem pa nedelje popestrijo z interaktivnimi gledališkimi doživetji v Planetu Lollipop, kjer domišljija nima meja.

Foto: Janez Štrukelj - Pustovanje v ALEJI so popestrili Čuki

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

Foto: Sašo Radej - Med pustne maske so razdelili tudi 1.300 brezplačnih krofov

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Foto: Janez Štrukelj - Pustne maske so preplavile ALEJO

Foto: Janez Štrukelj - Male maškare so lahko med nastopom Čukov tudi zaplesale