900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Prvaki lige NBA izgubili Cousinsa do konca sezone

Deli na:
Prvaki lige NBA izgubili Cousinsa do konca sezone

Foto: Reuters

Golden State Warriors, dvakratni zaporedni branilci naslova prvakov, so doživeli hud udarec, saj so do konca sezone izgubili centra DeMarcusa Cousinsa. Slednji se je poškodoval pri padcu na tekmi prvega kroga končnice proti Los Angeles Clippers, poznejši pregled z magnetno resonanco pa je pokazal, da gre za hujšo poškodbo.

Cousins je ponedeljkov poraz prvakov proti kalifornijskim tekmecem končal predčasno, s parketa je odšepal že med uvodno četrtino. Torkov pregled z magnetno resonanco je pokazal, da ima raztrgano mišico leve noge, so potrdili v taboru trikratnih prvakov v zadnjih štirih sezonah (2015, 2017 in 2018).

"Poškodba je tako resna, da bo moral Cousins rehabilitacijo začeti takoj, za zdaj še ni znano, kdaj se bo lahko vrnil na igrišča," so sporočili iz Golden Stata, ameriški mediji pa pišejo, da je za 28-letnega košarkarja že konec sezone.

Trener bojevnikov Steve Kerr je že v ponedeljek po tekmi potrdil, da gre za "zelo resno poškodbo" in da bo Cousins "kar nekaj časa" na seznamu poškodovanih.

Bojevniki so sicer na drugi tekmi uvodnega kroga končnice proti Clippers doživeli skorajda neverjeten poraz, saj so zapravili kar 31 točk prednosti in tekmecem omogočili največjo vrnitev v končnici lige NBA v zgodovini, potem ko so Clippers na koncu zmagali s 135:131 in izenačili boj na štiri zmage na 1:1.