cavazza smrekar 1 Odkrito.si

Uresničena želja Sebastiana Cavazze in Ajde ...

denise dame Svet24.si

VIDEO: Okajena na oder

tim bergling, dj avicii1 Svet24.si

Prvič po tragični novici o prezgodnji smrti se ...

Brdo pri Kranju Svet24.si

FOTO: Incident na Brdu pri Kranju: srbska ...

nick-jonas-billboard-music-awards-2016-03 Najstnica.si

Nick Jonas se je tako poklonil preminulemu ...

Indira Ekić in Matic Kolenc Njena.si

FOTO: Indira Ekić zasijala kot še nikoli

Anna Paynich Njena.si

MasterChef: Anna priznala, da najraje kuha gola

Magazin

Prodana graščina, kjer snemajo Eno žlahtno štorijo

Deli na:
Prodana graščina, kjer snemajo Eno žlahtno štorijo

Foto: gredic.si

Dvorec Gredič v Ceglem, prizorišče snemanja nadaljevanke Ena žlahtna štorija, je od Raiffeisen lizinga kupila družba Euroholding.

Njen direktor Simon Simčič, sin podjetnika Igorja Simčiča, je za časnik Primorske novice to potrdil, ni pa želel razkriti višine kupnine.

"Prvi javni dogodek v Grediču pod novim lastnikom bo septembra in takrat bomo povedali tudi nekaj več o naših načrtih z dvorcem. Za zdaj lahko povem, da smo ga prevzeli in še ugotavljamo, kako in kaj ter sprejemamo odločitve," je za časnik povedal Simon Simčič.

Na vprašanje, ali se z ustvarjalci slovenske nadaljevanke, ki jo delno snemajo na tej lokaciji, kaj dogovarjajo o nadaljevanju snemanja, ni želel odgovoriti. Je pa povedal, da je dvorec odprt, tako da ga je mogoče obiskati in se v njem okrepčati, saj vinoteka in restavracija nemoteno obratujeta, navaja časnik.

Družba Gredič, ki je imela nekdaj v lasti obnovljen srednjeveški dvorec v Ceglem, je šla v stečaj leta 2014. Razlog zanjo so bili neporavnani dolgovi, ki so se nabrali zaradi drage obnove stavbe. Priznane neporavnane obveznosti Grediča do Raiffeisen lizinga so znašale nekaj več kot tri milijone evrov. V stečajnem postopku je bilo unovčeno celotno premoženje stečajnega dolžnika v skupni višini 2,4 milijona evrov, še dodaja časnik.