Huda Kattan 3 Odkrito.si

Zelo huda podjetnica

MANCA ŠPIK IN EROSI (5 of 7) Svet24.si

Manca Špik: "Naježila se mi je koža in zajokala...

piknik Petisvet.si

ZA VSAK ASTROLOŠKI ZNAK JE IDEALEN PIKNIK ...

ypj, kurdinja, sirija, Svet24.si

Ko pride vojna k tebi, moraš biti pripravljen

sarah poroka Svet24.si

Bosta nekdanja kraljeva zakonca spet stopila pred ...

Branko Đurić Njena.si

Đuro pod nivojem

lea sirk gaber Njena.si

Lea Sirk ponosna na moža in njegove raziskovalne ...

Magazin

Princ Harry in Meghan želita zasebnost ob rojstvu otroka

Deli na:
Princ Harry in Meghan želita zasebnost ob rojstvu otroka

Foto: Profimedia - Varuška pa mora biti pripravljena potovati, saj se kraljeva družina jeseni odpravlja na prvo večjo turnejo v Južno Afriko.

Britanski princ Harry in njegova soproga Meghan ob rojstvu svojega prvega otroka, ki ga pričakujeta v prihodnjih tednih, želita zasebnost, so ta teden sporočili iz Buckinghamske palače.

"Vojvoda in vojvodinja sussekška sta zelo hvaležna za lepe želje, ki sta jih ob pričakovanju novorojenčka prejela od ljudi v Veliki Britaniji in s celega sveta," so zapisali po poročanju francoske tiskovne agencije AFP.

"Njuni kraljevi visočanstvi sta se odločili, da bosta načrte glede rojstva ohranila zase," so dodali. Poudarili so, da bosta novico z javnostjo delila, potem ko bosta sama zasebno obeležila rojstvo svojega prvega otroka.

Tako najverjetneje ne bosta sledila zgledu Harryjevega brata, princa Williama in njegove soproge Kate, ki sta vse tri otroke takoj po rojstvu pokazala javnosti.

Poleg tega naj se Meghan ne bi odločila za porod v zasebnem krilu bolnišnice St. Mary v Londonu, kjer je otroke rodila Kate. Po poročanju britanskih medijev naj bi s soprogom razmišljala celo o porodu doma.

Loading...