profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Princ George praznuje drugi rojstni dan

Deli na:
Princ George praznuje drugi rojstni dan

Foto: Reuters

Princ George danes praznuje drugi rojstni dan. Ob tej priložnosti britanska kraljeva družina za malčka načrtuje majhno zasebno rojstnodnevno zabavo v krogu družine in prijateljev, so po poročanju medijev sporočili iz Kensingtonske palače.

George, ki je tretji v vrsti za britanski prestol, bo letos praznoval precej mirneje kot lani, ko so njegov prvi rojstni dan obeležili z veliko zabavo v Kensingtonski palači, ki se je je udeležila tudi njegova prababica, kraljica Elizabeta II.

A tudi tokrat na zabavi, ne bodo manjkali torta in darila. Malčka bosta na podeželskem posestvu Anmer Hall obiskala tudi stara starša Michael in Carole Middleton, medtem ko drugega dedka, princa Charlesa, na praznovanje ne bo, saj je s soprogo Camillo na tridnevnem uradnem potovanju na jugozahodu Anglije, piše britanski časnik Daily Mail.

Pred rojstnim dnevom je kraljeva družina objavila novo fotografijo razposajenega Georgea v očetovem naročju. Malček, oblečen v rdeče kratke hlače in belo srajčko z rdečo vezenino, se na vsa usta smeji, ko ga William drži v naročju. Fotografijo je na kraljičini rezidenci Sandringham House v Norfolku posnel zvezdniški fotograf Mario Testino na krstu Georgeove sestrice Charlotte v začetku meseca.