državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Pri bežanju pred policisti skočil v Savo, za njim se je izgubila sled

Deli na:
Pri bežanju pred policisti skočil v Savo, za njim se je izgubila sled

Foto: Bobo (slika je simbolična)

Pri bežanju pred policisti v Trbovljah sta ponoči moška skočila v Savo. Enemu je uspelo preplavati reko, drugega je odnesel tok. Takoj so začeli z iskalno akcijo, pri čemer so aktivirali gasilce in policiste vodnike službenih psov. Ker ga niso našli, so v zgodnjih jutranjih urah nadaljevali z iskalno akcijo. Šlo naj bi za 19-letnega Trboveljčana.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so trboveljski policisti v bližini Železniške postaje Trbovlje opravljali nadzor nad terenom, saj so želeli preprečiti vlome in tatvine.

Okrog 1.40 so opazili tri osebe, ki so ob njihovem prihodu k Železniški postaji Trbovlje pričeli bežati. Eden od njih se je po nekaj metrih ustavil in počakal policiste, druga dva sta stekla proti reki Savi in skočila vanjo.

Ker je enega odnesel tok reke in ga policisti niso več videli, so gasilci in policisti vodniki službenih psov začeli pregledovati nabrežje Save. Moškega niso izsledili, zato so v zgodnjih jutranjih urah nadaljevali z iskalno akcijo, v kateri poleg policistov sodelujejo tudi gasilci, Brodarsko društvo in potapljači iz Društva za podvodne dejavnosti Trbovlje.

Pri iskanju sodeluje tudi policijski helikopter. Iskalna akcija poteka ob nabrežju reke Save vse od Trbovelj do Hrastnika. Po do sedaj zbranih obvestilih gre za 19-letnega moškega iz Trbovelj, so še zapisali na ljubljanski policijski upravi.