zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Predstavljamo čistilno-sesalni robot KIRA B 50 – inovacija v svetu čiščenja!

Deli na:
Predstavljamo čistilno-sesalni robot KIRA B 50 – inovacija v svetu čiščenja!

Učinkovitost, prihranek časa, enostavnost, varnost, prilagodljivost in popolna avtonomnost – to vam ponuja čistilno-sesalni robot KIRA B 50, ki ga je zasnovalo podjetje Kärcher!

IRA B 50 je torej robotski sesalnik in čistilnik tal, ki je namenjen čiščenju srednjih in velikih površin.

Gre za čistilno-sesalni robot iz Kärcherjevega profesionalnega programa in je zaradi svojih edinstvenih lastnosti prava izbira za vse ponudnike storitev čiščenja.

KIRA B 50 – kompakten čistilno-sesalni robot, ki pometanje in čiščenje tal opravi namesto vas!

KIRA B 50 je robot v pravem pomenu besede, saj čiščenje tal opravi popolnoma avtonomno, medtem ko se vi lahko posvetite drugim opravilom.

S preizkušeno tehniko valjčne krtače in stranske krtače vam omogoča predhodno pometanje in čiščenje tal v enem koraku. Na ta način pa zmanjša potrebo po ročnem čiščenju tal.

Čistilno-sesalni robot KIRA B 50 je kompakten, dolgo obstojen in izjemno učinkovit. Poganja ga zmogljiva 160 AH litij-ionska baterija, njegove krtače pa zagotavljajo delovno širino 55 cm, kar pomeni, da lahko ta naprava v eni uri očisti tudi do 2300 m2 površine.

Nepogrešljivi del robota KIRA B 50 je priključna postaja, ki zagotavlja popolnoma avtonomno delovanje. Poleg polnjenja baterije, omogoča še dolivanje sveže vode, izpust umazane vode in izpiranje rezervoarja.

Skupaj z zmogljivimi optičnimi in akustičnimi senzorji pa vam KIRA B 50 zagotavlja številne funkcije, s pomočjo katerih lahko natančno načrtujete čiščenje izbranih površin.

Prednosti čistilno-sesalnega robota KIRA B 50

Več kot očitno je, da je podjetje Kärcher s čistilno-sesalnim robotom KIRA B 50 zasnoval popolno inovacijo v svetu čiščenja. Zahvaljujoč svoji edinstveni zasnovi, zmogljivosti in funkcionalnosti, vam zagotavlja številne prednosti:

Popolna avtonomnost

Priključna postaja čistilno-sesalnega robota KIRA B 50 omogoča popolnoma avtonomno delovanje, kar zmanjša ročno pripravljalno delo in predelavo na minimum.

Priključna postaja poskrbi za polnjenje baterije, dolivanje sveže vode, izpust umazane vode in izpiranje rezervoarja.

Po zagonu vam KIRA B 50 popolnoma samostojno in neodvisno očisti vnaprej določeno območje, kar bistveno poveča produktivnost dela.

Učinkovitost

Zahvaljujoč avtonomnem delovanju in izjemni zmogljivosti, se KIRA B 50 pohvali tudi z maksimalno učinkovitostjo. Zahvaljujoč zmogljivo bateriji, tehniki valjčne krtače s funkcijo predhodnega pometanja, stranski krtači in delovni širini 55 cm, KIRA B 50 robot ne pozna nobenih omejitev pri čiščenju tal.

S tem robotom čistilcem ni potrebno več opravljati monotonih nalog, ampak se v tem času lahko posvetijo drugim nalogam, kar bistveno izboljša produktivnost.

Prihranek časa

Čiščenje tal je v osnovi lahko zelo zamudno, še posebej, če gre za zelo obremenjene površine, kot so na primer letališča, supermarketi ali proizvodnje.

S čistilno-sesalnim robotom KIRA B 50 so te skrbi popolnoma odveč. Poleg tega, da ga odlikuje izjemna zmogljivost in kakovost čiščenja, vam omogoča tudi istočasno izvajanje drugih nalog, zaradi česar je delo opravljeno bistveno hitreje.

Enostavna uporaba

Čeprav se zdi na prvi pogled KIRA B 50 zelo zapleten robot, pa je njegovo upravljanje res preprosto, za kar ne potrebujete nobenega strokovnega ali tehničnega znanja.

Velik zaslon na dotik z edinstveno grafično podobo vam ponuja jasna navodila, ilustracije in animacije, ki vas vodijo skozi vse potrebne korake, nastavitve in druge funkcije, ki so potrebne za njegov zagon in upravljanje.

Prilagodljivost

KIRA B 50 ponuja največjo stopnjo prilagodljivosti pri uporabi. Stopnja in načini čiščenja so lahko popolnoma prilagojeni vašim trenutnim zahtevam po čiščenju, pri čemer lahko robot uporabljate kot ročni čistilno-sesalni stroj ali pa naprava deluje popolnoma samostojno.

V tem primeru lahko popolnoma prilagodite načrt čiščenja, določite čistilne površine in zaporedje čiščenja prilagodite dnevnim potrebam.

Varnost

KIRA B 50 robot je opremljen z laserskimi skenerji, 3D in ultrazvočnimi senzorji ter zmogljivim računalnikom, kar zagotavlja optimalno 360° zaznavanje okolice, hitre reakcije in zanesljivo navigacijo.

Na ta način lahko robot zaznava vse spremembe v okolici in ovire ter še pravočasno sproži vse ustrezne manevre izogibanja.

Čistilno-sesalni robot KIRA B 50 ima vsa varnostna potrdila v skladu s CSA_22.2 št. 336-17 in IEC 60335-2-117 za uporabo na javnih mestih. Prav tako pa za namene dokumentiranja in spremljanja pošilja vsa statusna sporočila, na spletnem portalu pa ustvarja podrobna poročila o čiščenju.

KIRA B 50 je nepogrešljiv član v vsaki čistilni ekipi

Več kot očitno je, da je KIRA B 50 s svojimi številnimi prednostmi nepogrešljiv član v vsaki čistilni ekipi.

Stroj je primeren za čiščenje najbolj obremenjenih tal, ne glede na to ali je prostor omejen ali pa gre za velike površine. Zato je idealen za uporabo v:

•    transportnem sektorju (letališča, logistična skladišča, postaje);
•    maloprodajnih enotah in nakupovalnih centrih, zdravstvenih ustanovah;
•    javnih zgradbah (šole, univerze, muzeji, športne dvorane);
•    industriji (proizvodnje).

Poslovite se od zamudnega čiščenja tal in izberite čistilno-sesalni robot KIRA B 50. Prepričani smo, da vas bo navdušil v vseh pogledih!