spolni odnos, ženska, moški Svet24.si

Gonoreje sodobna medicina še ni izkoreninila

koronavirus, meso, peka, odojek Svet24.si

Moškim, ki uživajo meso, bi prepovedali seks, ...

janša Necenzurirano

Zadnji Janšev juriš #kolumna

milan brglez sta3 Reporter.si

Ozadje Brglezove kandidature: kako ga je Golob ...

doncic (2) Ekipa24.si

Dončić se je pokesal in zadel v srce: Sem povsem...

Princ Andrew, vojvoda yorški, Kralj Charles III, Princ Edward, Grof Wessexa, Anne,Princesa Odkrito.si

Princ Andrew je z Diano načrtoval zaroto proti ...

zidan Ekipa24.si

Zidane preživel grozljiv padec s konja, skoraj bi...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Popolnoma naraven košček dobrote

Deli na:
Popolnoma naraven košček dobrote

Foto: Loacker

Loackerjeve napolitanke so znane po odličnem polnem okusu in izjemni hrustljavosti.

Da je nekaj dobro, za Loacker pomeni mnogo več, kot le, da ima dober okus. Pomeni tudi, da so izdelki popolnoma naravni in da pri njihovi pripravi ravnajo odgovorno do narave in okolja.

Skrbno izbrane sestavine

Skrivnost uspeha Loackerjevih napolitank in čokoladnih specialitet se skriva v skrbno izbranih naravnih sestavinah in proizvodnji, ki leži na 1000 metrih nadmorske višine, v osrčju neokrnjene narave italijanskih Dolomitov. Za svoje izdelke vedno uporabljajo le najboljše naravne sestavine. Loackerjeve napolitanke in čokoladne specialitete ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, umetnih barvil in arom ter trans maščob.

Novi trendi

Med sestavinami, ki so vedno bolj zaželene, arašidovo maslo slovi po visoki vsebnosti proteinov, vitaminov in mineralov ter malo ogljikovih hidratov. V kremi napolitank in Tortin je okus arašidovega masla odlična kombinacija s hrustljavimi vaflji in čokolado. Za popolno ravnotežje med dobrim okusom in dobrim počutjem pa so na voljo nove Loackerjeve napolitanke s polnozrnatimi vaflji in kar 30% manj sladkorja od drugih napolitank. Kljub temu njihov okus prepriča še tako zahtevne ljubitelje napolitank.

Odgovorni do okolja in povezani z naravo

Pri Loackerju pozornosti ne posvečajo le okusu ampak so tudi trajnostno naravnani. Njihova embalaža je 100-odstotno obnovljiva in z novimi pakiranji so količino embalaže zmanjšali kar za 120 ton letno. S pridelovalci sestavin sodelujejo dolgoročno in neposredno, ker le tako lahko zagotavljajo najvišjo kakovost pridelkov. Lokalne skupnosti tudi izobražujejo o pridelovanju in ohranjanju okolja. Ohranjanje narave in družbena odgovornost sta vedno bili ključni vrednoti podjetja in za Loacker predstavljata del koncepta dobrote, ki poleg dobrega okusa pomeni še veliko več.

Privoščite si košček dobrote. Loacker.

Foto: Loacker