navadni udav, kača Svet24.si

FOTO: V kavču šokiranega krajana gomazela skoraj...

ženska doma Dobra karma

To so načini, da slabe energije iz doma izženete...

prebavne težave Svet24.si

Toliko časa traja, da prebavimo lego kocko

zasežena-droga Svet24.si

FOTO: V finalni akciji 460 kriminalistov in ...

strah Dobra karma

Strah in 12 astro znakov - Bike skrbi denar, ...

tanja žagar Njena.si

Tanja Žagar ni več doma

Nuša Rojs in Matej Mlađenović Njena.si

Nuši Rojs so se pravkar uresničile sanje!

Magazin

Poljski evroposlanec je iz gorečega avta rešil moškega in dveletnega otroka

Deli na:
Poljski evroposlanec je iz gorečega avta rešil moškega in dveletnega otroka

Robert Biedron - Foto: Facebook

Evropski poslanec iz Poljske Robert Biedron je v ponedeljek zvečer blizu Varšave rešil moškega in dveletnega otroka iz vozila, ki je zagorelo po prometni nesreči, so sporočili gasilci. Politik je danes dejal, da ni šlo za herojsko dejanje ter da ima vsak moralno obveznost, da se odzove v tovrstnih primerih, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Po navedbah gasilcev se je prometna nesreča zgodila v poljskem mestu Regut nedaleč od prestolnice Varšava, kjer sta trčila osebno vozilo in tovornjak.

Avtomobil je po trčenju zagorel, politik pa je to opazil in z gasilnim aparatom priskočil na pomoč. Iz gorečega vozila je rešil moškega in dveletnega otroka, ki ju je odpeljal v svoje vozilo. Moški in otrok v nesreči nista bila poškodovana, so na Facebooku sporočili gasilci.

Politik je danes dejal, da ni šlo za herojsko dejanje ter da ima vsak moralno obveznost, da se odzove v tovrstnih primerih. Ob tem je pozval poljske politike, naj si prizadevajo, da bi bile ceste na Poljskem varnejše.

Levousmerjeni 43-letni evroposlanec Biedron je na Poljskem med drugim znan kot prvi ugleden politik na Poljskem, ki je javno razkril svojo istospolno usmerjenost, javnost pa ga pozna tudi kot nekdanjega župana mesta Slupsk na severu Poljske.

loading...
Loading...