bik Svet24.si

Od večne zvestobe do hude trme: Biki v sebi ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

ivan zidar grob pl Reporter.si

Skrivni zaklad Ivana Zidarja: razkrivamo ...

Sha’carri Richardson Ekipa24.si

Nikoli prej tako razgaljene?! Dres Američank za ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Počitniška destinacija, ki vas bo navdušila

Deli na:
Počitniška destinacija, ki vas bo navdušila

Salinera resort v Strunjanskem zalivu - Foto: Jaka Ivančič

Slovenija skriva veliko počitniških biserov. Morda za naslednjega še niste slišali, a bi ga vsekakor morali obiskati – Salinera resort v Strunjanskem zalivu, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

Salinera resort tik ob Krajinskem parku Strunjan

Salinera resort v Strunjanu je majhno letovišče, ki se ponaša z izjemno lokacijo tik ob Krajinskem parku Strunjan in Strunjanskih solinah, kar pomeni, da si lahko najlepši slovenski zaliv ogledate kar peš.

Foto: Bor Dobrin - Hotel Salinera

Hotel Salinera**** - popolna sprostitev sredi narave

Hotel Salinera je umeščen med bujno mediteransko rastje in bo navdušil vse, ki se radi zbujate ob ptičjemu petju, zvoku valov in klicih razposajenih galebov. Poleg udobnih sob, iz katerih se ponuja razgled na morje ali na park, vas sprostitev čaka tudi v centru vitalnosti in pomladitve, v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo in parku z 12 energijskimi točkami.

Foto: Jaka Jerasa - Preverite Sprostitveni paket, ki poleg kopanja v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo vključuje tudi obisk savn z mediteranskimi savna programi in masažo.

Morske zgodbe prenovljenih apartmajev

Udobni prenovljeni Apartmaji Salinera se nahajajo na hribčku z razgledom na Strunjanski zaliv, v katerem lahko uživate kar z balkona ali terase. Gostom apartmajev so na voljo vse storitve letovišča Salinera - sprostitev v bazenih z morsko vodo in poživljajočih wellness tretmajih ter polpenzionsko kulinarično razvajanje z lokalno ponudbo.

Foto: Bor Dobrin - Prenovljeni Apartmaji Salinera

Oaza mediteranske sprostitve

Prepustite se sprostitvi in pomladitvi v zelenem zalivu z energijskimi točkami! Izberite enega od naših terapevtskih, sprostitvenih in negovalnih programov za telo in obraz. Razvajajte se z blatnimi oblogami in pilingom s soljo ali se pogrejte v raznolikem svetu savn s sredozemskimi savna programi. Za piko na i se sprehodite še po bioenergijskem parku in ponovno vzpostavite stik sami s sabo.

Foto: Salinera - Izberite enega terapevtskih, sprostitvenih in negovalnih programov za telo in obraz

Aktivnosti na svežem morskem zraku

Salinera resort je kolesarjem in pohodnikom prijazno letovišče, ki nudi tudi hrambo in izposojo koles. Uporaba slednjih je idealen način za odkrivanje široko razpredenih poti po polotoku, ki vodijo do očarljivih sosednjih obmorskih mest, kot so Izola, Piran in Portorož, popeljejo pa vas tudi v slikovito zaledje. V neposredni bližini resorta se nahaja tudi Krajinski park Strunjan, ki z Mesečevim zalivom in solinami velja za enega najlepših neokrnjenih koščkov narave v Sloveniji.

Foto: Salinera - Raziskujte očarljiva obmorska mesta kot so Izola, Piran in Portorož