testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

People: Melania sovraži pretresov polno življenje v Trumpovi Beli hiši

Deli na:
People: Melania sovraži pretresov polno življenje v Trumpovi Beli hiši

Melania Trump Wolffovih navedb in razkritij ne komentira. - Foto: Reuters

Melania Trump je razkačena zaradi nenehnih pretresov in nemirov v življenju v Beli hiši, je vir blizu ameriške prve dame zaupal reviji People.

Zadnja stvar, ki si jo je Melania želela je, da njeno življenje s škandali, ločitvami in stalno prisotnostjo na naslovnicah postane podobno življenju Kardashianov, razvpite družine iz resničnostnih šovov .

Trumpovo predsedniško kampanjo in zdaj še predsednikovanje je zaznamovala serija škandalov: od izjave »primi jih za p***o« preko preiskave ruskega vmešavanja v ameriške volitve do trditev, da je Trump Melanio varal s Playboyjevo zajčico Karen McDougal in porno zvezdnico Stormy Daniels. Zadnji škandal je ločitev predsednikovega sina Donalda mlajšega, ki na bi ženo Vanesso varal s pevko in tekmovalko v resničnostnem šovu Vajenec Aubrey O'Day.

Melania naj bi hrepenela po miru iz časov pred moževim vstopom v politiko, je povedal vir. V intervjuju za People, ki ga je dala septembra 2015, je Melania dejala, da si ob skrbi za sina Barrona dneve krajša s tenisom, pilatesom in branjem revij.


Drug vir trdi, da je Melania ljubila življenje, ki ga je živela pred Donaldovo kandidaturo za predsednika. Počela je lahko, kar je hotela, in veliko časa je imela za družino, pravi vir. Ko se je Donald med tednom v New Yorku ukvarjal s posli, je šla Melania uživat na posestvo Mar-a-Lago na Floridi, kjer je nakupovala, hodila na večerje z družino in se sproščala v spaju. Še pred dvema letoma se ni nihče zmenil zanjo in imela je mir, zdaj je ena najbolj slavnih žensk na svetu, ki ne more nikamor iti sama in brez varnostnikov.

Melania naj bi bila introvertirana in navajena na svojo rutino. People je poročal, da naj bi imela zakonca ločeni spalnici na posestvu v Bedminstru v zvezni državi New Jersey, Michael Wolff pa je v svoji nedavni uspešnici Ogenj in bes pisal, da imata Donald in Melania ločeni sobi tudi v Beli hiši. Prva dama gre zgodaj spat, zgodaj tudi vstane in skrbi zase, predsednik pa je ves čas priklopljen na televizijo in elektronske naprave – po značaju sta si popolnoma različna, piše People.

Državniški dogodki, kjer spremlja moža, in druge obveznosti prve dame, naj ji tudi ne bi preveč dišali. Z voditelji držav se nima prav veliko za pogovarjati, je povedal vir.

Kaj se dogaja in zakaj se to dogaja, naj bi si mislila o svojem življenju v Beli hiši.