pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Pečečnik naj bi se zanimal za nakup Olimpije

Deli na:
Pečečnik naj bi se zanimal za nakup Olimpije

Foto: Primož Lavre

Nogometaše Olimpije po najuspešnejši sezoni, v kateri so po 25 letih osvojili dvojno slovensko krono, naslovu državnega prvaka so dodali še pokalno lovoriko, čakajo spremembe. Po neuradnih informacijah POP TV se bo z mesta predsednika zmajev umaknil Milan Mandarić, njegov delež v Olimpiji pa naj bi odkupil Joc Pečečnik.

Kot na spletnih straneh 24ur.com navaja POP TV, naj bi uspešni ameriški poslovnež srbskih korenin Milan Mandarić vajeti kluba predal v roke še enemu uspešnemu podjetniku, Jocu Pečečniku, 49-letnemu Ljubljančanu, ki že ima izkušnje z vodenjem prvoligaša, oktobra leta 2006 je postal predsednik Interblocka in z njim dvakrat osvojil pokal Slovenije.

Eden od najbogatejših Slovencev, nadaljuje POP TV, je znan po tem, da si sicer že več let prizadeva tudi za prenovo Plečnikovega stadiona za Bežigradom v Ljubljani, vendar je po desetletju še vedno brez okoljevarstvenega soglasja. "Morebitni prihod Pečečnika v vrste aktualnega državnega in pokalnega prvaka bi bil izjemna stvar za celoten slovenski klubski nogomet ter morda korak naprej v vsem dobro znani sagi o pridobitvi želenega okoljevarstvenega soglasja za prenovo bežigrajske sramote," še dodaja slovenska komercialna televizija.


Športni dnevnik EkipaSN pa v današnji tiskani izdaji prinaša ugibanja o tem, da se vodstvo ljubljanskega kluba želi znebiti trenerja zeleno-belih, kljub velikemu dosežku, kar je nedvomno osvojena dvojna krona.

"Igor Bišćan bo danes v Zagrebu s prijatelji praznoval 40. rojstni dan, ki ga je imel pred kratkim. Ali bo za darilo od Milana Mandarića prejel tudi novo pogodbo ali vsaj zaupnico še za naslednjo sezono, bo zanimivo videti. Da bi si to zaslužil, pa ni niti najmanjšega dvoma," poudarja novinar Jure Bohorič v članku z naslovom Bišćan prinesel dvojno krono, po takšnem podvigu bi ga odpustil le norec.

"Nova" Olimpija še nikdar ni osvojila dvojne krone, če upoštevamo tudi "staro" Olimpijo, pa je bil to šele drugi tovrsten uspeh v zgodovini, navaja EkipaSN in dodaja, da Olimpija po vrnitvi v prvo ligo še nikdar ni osvojila več točk, še nikdar ni imela manj porazov in še nikdar ni prejela manj golov.