kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Panika v PSG se je polegla: poškodbi Neymarja in Mbappeja nista resni

Deli na:
Panika v PSG se je polegla: poškodbi Neymarja in Mbappeja nista resni

Francoski nogometni prvoligaš PSG je sinoči doživel pravo nočno moro, saj sta se na prijateljskih tekmah z reprezentancama poškodovala oba zvezdnika, Brazilec Neymar in Francoz Kylian Mbappe. A danes so si v klubu lahko oddahnili, saj se je izkazalo, da poškodbi zvezdnikov nista tako resni, kot se je zdelo na prvi pogled.

A ne glede na to pri PSG še ne vedo, ali bo 400 milijonov evrov vreden brazilski napadalec nared za odločilno tekmo lige prvakov 28. novembra proti lanskemu finalistu Liverpoolu. "Rdeči alarm", so danes zapisali pri francoskem športnem dnevniku L'Equipe.

"V bistvu ne gre za resno poškodbo," je sinoči v Londonu po tekmi proti Kamerunu (selecao je zmagal z 1:0) povedal zdravnik brazilske reprezentance, Rodrigo Lasmar. Neymar je igrišče zapustil po le osmih minutah igre ter z bolečinami v desni dimeljski mišici odšepal direktno v slačilnico. "Terapijo smo že začeli, a potrebno bo še nekaj časa, da vidimo, kako se bo telo odzvalo," je še dejal Lasmar.

Skoraj istočasno se je v Parizu poškodoval Mbappe, ki je pri zmagi nad Urugvajem (1:0) zaradi poškodbe rame odigral le 35 minut. Selektor les bleus Didier Deschamps je po tekmi dejal, da ni razloga za pretirano skrb. Mladi zvezdnik je selektorju sam dejal, da čuti bolečine, a Deschamps meni, da ne gre za izpahnjeno ramo ali kaj podobnega.