Andrej Škufca Odkrito.si

Ah, ljubezen! Andrej Škufca se je tako potrudil ...

aura Svet24.si

Test: kakšna je vaša avra?

vesolje Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 17. do 23....

puška Svet24.si

Jože navsezgodaj skrit za grmovjem čakal, da je ...

saša1 Svet24.si

Sašo smo ujeli v objemu še mlajšega moškega!

profimedia-0446249181 Najstnica.si

Nova ljubezen Justina Bieberja

Marko Vozelj Njena.si

Čustveni dan za Marka Vozlja

Magazin

Pakistansko mesto najelo množičnega pobijalca podgan

Deli na:
Pakistansko mesto najelo množičnega pobijalca podgan

Foto: Reuters

Mestne oblasti v pakistanskem Pešavarju so najele moškega, ki trdi, da je ubil že 100.000 podgan, da bi poskrbel za glodavsko nadlogo, ki pesti ulice tega mesta.

Naser Ahmad, ki je zasedel delovno mesto "ubijalca podgan", bo mesečno prejel plačo v višini 147 ameriških dolarjev, poleg tega pa še bonus 32 dolarjev za opravljeno nalogo.

Ahmad sicer trdi, da je samo v zadnjih 19 mesecih pobil več kot 100.000 podgan, k morilskemu pohodu pa ga je spodbudila hospitalizacija soproge njegovega prijatelja, ki jo je ugriznila podgana.

"Prejemamo pritožbe o naraščajočem številu glodavcev v mestu, ki povzročajo škodo hišam in trgovinam ter onesnažujejo hrano," je za francosko tiskovno agencijo AFP povedal direktor oddelka za vodovod in kanalizacijo Nasir Gafur in dodal, da je poklical Ahmada, mu ponudil službo in tako prvič v zgodovini mesta ustvaril delovno mesto "ubijalca podgan".

Ahmad sedaj poveljuje petim podrejenim, načrtuje pa še urjenje drugih, da bi tako glodavsko epidemijo mesta spravil pod nadzor.

Loading...