atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Odlični nasveti za nakup kvalitetne sedežne garniture

Deli na:
Odlični nasveti za nakup kvalitetne sedežne garniture

Osrednji kos pohištva vsake dnevne sobe je kvalitetna sedežna garnitura, izbrana po vaši meri in okusu. Gre namreč za kos pohištva, ki predstavlja odličen način za popoldanski počitek, večerno družinsko druženje ob dobrem filmu ali posedanje in klepet s prijatelji. Kvalitetne sedežne garniture odlikujejo številne lastnosti, na katere morate biti pozorni ob nakupu. Za vas smo zato pripravili priročen vodič, ki vam bo olajšal izbiro kvalitetne sedežne, ki bo v vaš dom prinesla obilico sproščenih, zabavnih in spomina vrednih trenutkov.

Kvalitetna sedežna garnitura po meri uporabnika

Prav vsak med nami si vsaj občasno zaželi popoldanskega počitka ali ležernega večernega posedanja ob ogledu dobrega filma, prebiranju knjige ali katere druge aktivnosti - da, v mislih imamo tisti kratek spanec, ki vas napolni z nekaj dodatne energije. Vse našteto je na kvalitetni sedežni garnituri, ki je prilagojena vašim vsakodnevnim navadam in potrebam, še toliko lepše.

Glavni namen sedežne garniture po meri uporabnika je, da kar najbolj zadovolji njegovim potrebam. Zato je še kako pomembno, da izberete takšno, ki vam bo najbolj odgovarjala. Pri nakupu sedežne garniture morate zato upoštevati kako velik dom oziroma dnevni prostor imate, koliko ljudi bo sedežno uporabljalo in nenazadnje kakšen je vaš življenjski slog.

Pri našem največjem spletnem ponudniku pohištva Furnitura so pri ustvarjanju ponudbe tega priljubljenega kosa pohištva upoštevali pomembno dejstvo, da smo si ljudje med seboj različni. Kot rezultat skrbnega načrtovanja je nastala pestra ponudba kvalitetnih sedežnih garnitur, ki navdušujejo najrazličnejše uporabnike.

Izbira kvalitetne sedežne garniture naj bo premišljena

Ko se odločate za nakup nove sedežne garniture, je potrebno paziti na nekaj njenih ključnih lastnosti, ki pomembno vplivajo na vaše zadovoljstvo z izbiro. Če želite sedeti ali počivati udobno, potem vam lahko to zagotovi le kvalitetna sedežna garnitura.

•    Materiali

Sedežna garnitura mora biti v prvi vrsti izdelana iz kakovostnih materialov. Ne glede na to, ali prisegate na usnjene sedežne garniture ali pa se raje usedete na tisto iz blaga ali katerega drugega materiala, ste za svoj dom dolžni zahtevati le najboljše. Izbiro materiala podredite vašemu življenjskemu slogu, ki narekuje potek vašega vsakdana. Ne pozabite, da je potrebno za lep izgled kvalitetne sedežne garniture iz blaga, le-to redno vzdrževati in čistiti. Če vam to opravilo ni ljubo ali pa imate majhne otroke, potem raje izberite materiale, ki so lažji za vzdrževanje. Tudi odločitev za temnejše odtenke je v tem primeru zelo priročna in vam bo prihranila kar nekaj živcev.

Po drugi strani pa so usnje ali gladki umetni materiali enostavni za čiščenje in razen nekaj osnovnega vzdrževanja ne zahtevajo veliko truda. V pohištvenem salonu Furnitura so vam na voljo kvalitetne sedežne garniture iz eko usnja, umetnega usnja in tkanine. V njihovem Showroom-u pa si lahko posamezne vzorce tudi ogledate.

•    Velikost in oblika

Druga zelo pomembna lastnost je velikost sedežne garniture in njena oblika. Vsak dnevni prostor je namreč drugačen, temu pa se mora prilagoditi tudi sedežna garnitura. Izbirate lahko med najrazličnejšimi oblikami in velikostmi tega priljubljenega notranjega pohištva in tako poskrbite, da vaš dnevni prostor ohrani funkcionalnost in prostornost. Dobro je tudi vedeti, da so nekatere kvalitetne sedežne garniture zasnovane tako, da omogočajo različne postavitve in kombinacije.

Tako jih veliko lažje prilagajamo prostoru:

•    Klasični kavči - dvosedi in trosedi,
•    Počivalniki in enosedi, ki so namenjeni počitku in sproščanju ene osebe,
•    Kotne sedežne garniture in sedežne garniture z ležiščem, ki so med uporabniki zelo priljubljene, saj opravljajo kar dve priročni funkciji.

Včasih pa zgolj standardna kvalitetna sedežna ni dovolj. Za najbolj zahtevne stranke, ki za svoj dom želijo le vrhunsko pohištvo, je na voljo tudi ponudba po meri. Nekatere kvalitetne sedežne je namreč moč prilagoditi - stranka lahko izbira med različnimi postavitvami, tkaninami in barvami. Tako izbrana sedežna garnitura bo popolnoma unikatna in zares nekaj posebnega.

Udobje in funkcionalnost, ki očara

Kvalitetne sedežne garniture so v prvi vrsti namenjene zagotavljanju vašega udobja na najvišji ravni. Če se ozremo nekaj deset let nazaj in si ogledamo slike iz našega otroštva lahko ugotovimo, da se sedežne med seboj niso kaj dosti razlikovale - dva ali trije modeli in nekaj barvnih različic. Z razvojem na področju izdelave pohištva in zahvaljujoč inovativnim pristopom pa so moderne sedežne garniture postale pravi vrhunski kosi notranje opreme. Ne le, da lahko izbiramo med najrazličnejšimi barvami, modeli in materiali, nudijo nam tudi številne uporabne funkcije in udobje na več ravneh. Poleg osnovne funkcije sedišča, so današnje kvalitetne sedežne garniture pridobile naziv nadvse udobnih ležišč.

Današnje kvalitetne sedežne več kot le presenetijo. Zahvaljujoč bogati ponudbi, lahko izberete točno tako, ki bo odgovarjala le vam. Navdušili vas bodo najrazličnejši napredni dodatki, kot je na primer hitra in preprosta sprememba sedežne v udoben počivalnik. Izbirate pa lahko še med drugimi, le vam prilagojenimi opcijami. Dovolite si, da vas vaša nova udobna in funkcionalna sedežna garnitura navduši.

Ponudba kvalitetnih sedežnih garnitur, ki vas ne bo pustila ravnodušne

Sodobno zasnovane kvalitetne sedežne garniture združujejo tiste ključne lastnosti, ki zagotavljajo vašo edinstveno uporabniško izkušnjo. Njihova podoba mora biti kar se da celostna – izdelana mora biti iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo visoko stopnjo kakovosti, stabilnosti in obstojnosti. Poleg tega pa morajo biti tudi prijetne na pogled, saj ima ta zajeten in zelo opazen kos pohištva v vašem domu tudi estetsko funkcijo.

V pohištvenem salonu Furnitura svojim strankam ponujajo kvalitetne sedežne garniture različnih proizvajalcev, ki slovijo po svoji kakovosti, privlačnem dizajnu in cenovni dostopnosti. Med kupci najbolj priljubljene so kvalitetne sedežne garniture poljskega proizvajalca Eltap, ki se ponaša z neverjetno široko in raznoliko ponudbo, hkrati pa je cenovno zelo ugoden.

Samo smetano vrhunskih sedežnih garnitur združujejo italijanske znamke Exco in Colombini ter danski Innovation living. Njihovi kosi so izredno prefinjenega in elegantnega videza in tako primerne za najbolj zahtevne uporabnike, ki prisegajo le na najboljše.

Zakaj kupiti kvalitetno sedežno garnituro pri Furnituri

Furnitura združuje cenovno dostopne in kvalitetne sedežne garniture različnih proizvajalcev na enem mestu, za nakup pa se ne rabite odpraviti prav daleč - le usedete se za svoj računalnik ali v roke vzamete pametni telefon. Z le nekaj kliki vašo favoritinjo dodate v košarico in zaključite nakup. Izdelki na zalogi bodo v vaš dom prispeli v zgolj dobrih treh dneh in tako že kmalu izpolnili vaša pričakovanja.

Se sprašujete, kako je to mogoče? Furnitura je naš največji spletni ponudnik kakovostnega pohištva, temu primerno pa so prilagodili tudi svojo ponudbo in svetovanje. Izkušena ekipa prijaznih svetovalcev vam je na voljo na telefonski številki 070 458 517, pišete pa jim lahko tudi po e-pošti ali preko kontaktnega obrazca na spletni strani. Da pa vam bi bilo vrhunsko pohištvo tudi lažje dostopno, vam ta večkrat nagrajeni spletni trgovec s pohištvom ponuja tudi možnost nakupa na obroke.

Seveda pa izbira kvalitetne sedežne garniture ni vedno najbolj enostavna - če si želite posamezne modele in vzorce blaga tudi v živo ogledati, potem ste vljudno vabljeni v njihov privlačno urejen Showroom v Ljubljani. Vrata salona so vam široko odprta od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 18:00 ter vsak petek od 8:00 do 15:00. Ob dobri kavi in pomoči strokovnjakov s področja notranjega opremljanja prostorov, boste zagotovo izbrali točno tisti model kvalitetne sedežne garniture, ki je kot nalašč za vas. Garniture iz njihovega salona namreč vedno najdejo pot v dom, kjer ljudem pričarajo trenutke in dogodivščine, ki jih bodo kot topel spomin spremljali še zelo dolgo časa.