sebastjan novak 2 Odkrito.si

Razkrivamo! Obraz Planet TV brez službe živi v ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 26. marca

1512742920_d Petisvet.si

Horoskop: od 25.3. do 31.3. 2019

mraz_jutro Svet24.si

Zapadlo do 25 centimetrov snega

Isabella Cruise Svet24.si

Hči Toma Cruisea in Nicole Kidman rešila ...

leonida kolbl 9 Njena.si

Resnica o zadržani Leonidi Kolbl

Nives Orešnik Njena.si

Pravilna nega za močno in odporno kožo

Magazin

Odbojkaricam do EP manjka le še 38 točk

Deli na:
Odbojkaricam do EP manjka le še 38 točk

Foto: alesfevzer.com

Slovenska ženska odbojkarska reprezentanca bo danes odigrala še zadnjo tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo. V Raanani se bo pomerila z Izraelom, ki jo v skupini A vsaj teoretično še lahko prehiti na drugem mestu, ki vodi na prvenstvo. Zato mora zmagati s 3:0 in Slovenkam ne dovoliti, da osvojijo 38 točk.

Na prvenstvo se iz skupine A že uvrstila Belgija, ki je dobila vse tekme, vse s 3:0.

"Po zmagi nad Islandijo smo vse misli takoj usmerili proti Izraelu, saj teoretično še vedno nismo uvrščene na evropsko prvenstvo. Potrebna bo maksimalna koncentracija do konca, treningi potekajo po planu in v Izrael potujemo, da končamo začeto in se uvrstimo na evropsko prvenstvo," je po zadnjem treningu v Maribor dejala reprezentančna sprejemalka Anita Sobočan.

"Ekipa je zelo motivirana, da tudi v Izraelu igra na najvišji možni ravni. Po sobotni tekmi smo opravili dva treninga in se posvetili naši igri. Odnos igralk na treningu je zelo dober, vsa dekleta so bila zelo osredotočena na delo. Delali smo na taktiki, glede na vse skupaj smo zelo pozitivni. Zadovoljni smo s tem, kar smo naredili do zdaj, na gostovanje odhajamo po evropsko prvenstvo. Ekipa je osredotočena na ta cilj, želi pa tudi zmagati," je pred odhodom v Izrael dodal slovenski selektor Alessandro Chiappini.

Loading...