Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Oblak bo izgubil najboljšega soigralca: Griezmann napovedal odhod

Deli na:
Oblak bo izgubil najboljšega soigralca: Griezmann napovedal odhod

Foto: Profimedia

Francoski nogometni reprezentant Antoine Griezmann je prek družbenih omrežij potrdil, da po koncu sezone zapušča španskega podprvaka Atletico Madrid, za katerega igra tudi slovenski vratar Jan Oblak.

Osemindvajsetletni napadalec se je v posneti izjavi, objavljeni na Twitterju, zahvalil madridskemu klubu in dejal, da se odpravlja "novim izzivom naproti".

"Tu sem preživel pet neverjetnih let. Na zelenici sem vedno dal vse od sebe. Iz srca bi se rad zahvalil vsem," je dodal.

Španski mediji so v preteklih tednih poročali, da se bo Griezmannova prestopna premija po 1. juliju z 200 milijonov evrov znižala na 120 milijonov.

V izjavi ni navedel, kam se po koncu sezone seli, a že lep čas se ugiba, da bo prestopil k Barceloni, za katero je po poročanju številnih medijev skoraj podpisal že lani poleti.

Atlete tudi sicer čaka precejšnja prenova ekipe, ki je v zadnjih letih večkrat naskakovala vrh domačega prvenstva in tudi evropskih tekmovanj. Javno so se že poslovili branilci Diego Godin, Lucas Hernandez in Juanfran.

Kot danes piše španski športni časnik Marca, pa naj bi se jim kmalu pridružila še Felipe Luis in Santiago Arias. V napadu pa naj bi odšel Hrvat Nikola Kalinić, ki se v dresu colchoneresov ni izkazal, vprašanja pa ostajajo glede prihodnosti vezista Rodrija.

Naloga trenerja Diega Simeoneja bo tako sestaviti velik del ekipe za prihodnjo sezono, še piše Marca.

Atletico je v zadnjih petih letih osvojil naslov v španskem državnem prvenstvu (2013/14), leta 2014 je bil prvak v španskem superpokalu, v finalu lige prvakov je igral v sezonah 2013/14 in 2015/16, lani pa osvojil evropsko ligo.