Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Novinarka CNN: Melania Trump je skrivnostna in tiha, a polna presenečenj

Deli na:
Novinarka CNN: Melania Trump je skrivnostna in tiha, a polna presenečenj

Foto: Profimedia

Novinarka CNN Kate Bennett, ki »pokriva« prvo damo ZDA, je za modni portal Daily Front Row spregovorila o Melanii Trump.

Prva dama je skrivnostna, pravi novinarka. »Včasih ji pravim samorog, ker so ljudje tako obsedeni z njo.« Redko pokaže čustva, tiha je in precej drugačna od tega, kot smo bili doslej vajeni pri prvih damah, razlaga Bennettova.

Novinarka je Melanio spremljala na potovanjih v tujino, najprej v Evropo in nato še v Toronto, kjer se je prva dama srečala z britanskim princem Harryjem. Prvo damo opisuje kot tiho in zadržano, drugačno od predhodnice Michelle Obama, ki je zelo samozavestna in odprta.

Nekateri so zaradi takega obnašanja in značaja mnenja, da je Melania nesrečna, a Bennettova trdi, da nova prva dama ni nič manj zagreta za svoje delo kot je bila Michelle Obama. »Kot sem lahko sama videl, zelo dobro navezuje stike z ljudmi, pravi novinarka, ki poudarja, da Melania »oživi« in je posebej vesela v družbi otrok. Ko je spomladi na potovanju v Evropi obiskala bolne otroke v bolnišnici in nato še v šolah, je bila še posebej zgovorna, izpostavlja Bennettova.

Michelle Obama in Melanii Trump je skupna tudi predanost otrokom, ugotavlja novinarka. Prva je v Beli hiši vzgajala hčerki Malio in Sasho, Melanii pa se posveča 11-letnem sinu Barronu, ki je njena prva skrb, pravi Bennettova.