stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Novak Đoković po dveh mesecih samoizolacije spet v domovini

Deli na:
Novak Đoković po dveh mesecih samoizolacije spet v domovini

Foto: Reuters

Srbska tiskovna agencija Tanjug poroča, da se je najboljši teniški igralec na svetu na lestvici ATP Novak Đoković po dveh mesecih samoizolacije v mondenem španskem letoviškem mestu Marbella znova vrnil v domovino.

Sedemnajstkratni zmagovalec turnirjev za grand slam je v soboto že opravil trening v njegovem športnem centru na Dorćulu. Isti vir navaja, da bo Đoković v ponedeljek pripravil novinarsko konferenco in na njej razkril podrobnosti glede turnirjev, ki jih namerava v prihodnjem obdobju prirediti v Beogradu, Zadru, Banjaluki in nekje v Črni gori.

Na vsakem turnirju bo nastopilo osem igralcev. V letošnji sezoni neporaženi Đoković, ki je slavil tudi na letošnjem uvodnem turnirju za grand slam v avstralskem Melbournu, je med drugim k sodelovanju povabil Avstrijca Dominica Thiema in Bolgara Grigorja Dimitrova. Ta turneja se bo zaključila v Sarajevu z ekshibicijsko tekmo med prvim igralcem sveta in domačinom Damirjem Džumhurjem.

Dvaintridesetletni Đoković je v času epidemije novega koronavirusa prek svoje fundacije bolnišnicam v domovini in tujini priskrbel izdatna denarna sredstva in potrebno zdravniško opremo v vrednosti prek dva milijona evrov.

Teniška sezona je bila prekinjena v prvi polovici marca, vodilne osebe ATP, WTA in ITF pa so sporočili, da se ne bo začela vsaj do 3. avgusta. Teniški igralci po svetu se sicer počasi vračajo na treninge ob upoštevanju zdravstvenih priporočil, odigrali so tudi nekaj ekshibicijskih dvobojev za zaprtimi vrati.