mojca mavec Dobra karma

'Po slovenskih merilih sem nemogoča,' pravi ...

princ Harry Svet24.si

Princ Harry le še bleda senca samega sebe

NOVAK 8A-2020 Reporter.si

Ljudmila Novak ob 20. letnici NSI o svetovljanu ...

zrče, novalja, plaža Svet24.si

Okužbo v zadnjem mesecu potrdili pri 16 mladih, ...

aleksandra pivec danilo markocic izola bobo2 Necenzurirano

"Kravje kupčije" z nepremičninami v občini Izola

bejrut, eksplozija, amonijev-nitrat Odkrito.si

Zakaj je eksplozija v Bejrutu bila tako ...

Sanja grohar_portet_osebni arhiv Njena.si

Sanja Grohar v solzah

Magazin

Nezaslišan izpad selektorja Vujovića: "Umri že enkrat, da te ne vidim več," se je drl na slovenskega igralca Vlaha

Deli na:
Nezaslišan izpad selektorja Vujovića: "Umri že enkrat, da te ne vidim več," se je drl na slovenskega igralca Vlaha

Foto: Jurij Kodrun

Predsednik rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac je obsodil izpad slovenskega selektorja Veselina Vujovića na nedavni tekmi lige Seha med njegovim Zagrebom in beloruskim Brest Meškovom, so včeraj sporočili z RZS, kjer dodajajo, da izjavo ocenjujejo kot absolutno nesprejemljivo.

"Način komuniciranja slovenskega selektorja Veselina Vujovića obsojam. Čeprav je morda šlo za poskus vzpodbuditve ekipe, se je vse skupaj izrazilo kot velika nemoč, nazadnje pa spremenilo v nespodobno in neprimerno izjavo. Vsakdo lahko ima svoj značaj in cilj. Morda imajo podoben način komuniciranja tudi nekateri ostali veliki trenerji, vendar sam tega nikakor ne odobravam. Menim, da je šport, tudi tisti vrhunski, ne le tekmovanje, temveč tudi zgled in vzgoja mladih v zrele osebnosti. Kot sem že dejal, izjavo selektorja Vujovića obsojam in jo označujem za absolutno nesprejemljivo. Pri meni ima zaradi tega visoko dvignjen rumeni karton," so Bobinca povzeli na zvezi.

Mediji so v preteklih dneh poročali, da se je Vujović na omenjeni tekmi med odmorom hudo znesel nad slovenskim igralcem Aleksom Vlahom. "Umri," je vpil slovenski selektor in zraven preklinjal. "Umri že enkrat, da te ne vidim več," je nato nadaljeval.

Nad besedami Veselina Vujovića je ogorčen tudi dolgoletni reprezentant Miha Žvižej, ki je na Twitterju zapisal: "Kdo se tako pogovarja s človekom? In vi mu pravite legenda?" je zapisal. Vujović se zaradi izpada še ni odzval.

Loading...