Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Nezaslišan izpad selektorja Vujovića: "Umri že enkrat, da te ne vidim več," se je drl na slovenskega igralca Vlaha

Deli na:
Nezaslišan izpad selektorja Vujovića: "Umri že enkrat, da te ne vidim več," se je drl na slovenskega igralca Vlaha

Foto: Jurij Kodrun

Predsednik rokometne zveze Slovenije Franjo Bobinac je obsodil izpad slovenskega selektorja Veselina Vujovića na nedavni tekmi lige Seha med njegovim Zagrebom in beloruskim Brest Meškovom, so včeraj sporočili z RZS, kjer dodajajo, da izjavo ocenjujejo kot absolutno nesprejemljivo.

"Način komuniciranja slovenskega selektorja Veselina Vujovića obsojam. Čeprav je morda šlo za poskus vzpodbuditve ekipe, se je vse skupaj izrazilo kot velika nemoč, nazadnje pa spremenilo v nespodobno in neprimerno izjavo. Vsakdo lahko ima svoj značaj in cilj. Morda imajo podoben način komuniciranja tudi nekateri ostali veliki trenerji, vendar sam tega nikakor ne odobravam. Menim, da je šport, tudi tisti vrhunski, ne le tekmovanje, temveč tudi zgled in vzgoja mladih v zrele osebnosti. Kot sem že dejal, izjavo selektorja Vujovića obsojam in jo označujem za absolutno nesprejemljivo. Pri meni ima zaradi tega visoko dvignjen rumeni karton," so Bobinca povzeli na zvezi.

Mediji so v preteklih dneh poročali, da se je Vujović na omenjeni tekmi med odmorom hudo znesel nad slovenskim igralcem Aleksom Vlahom. "Umri," je vpil slovenski selektor in zraven preklinjal. "Umri že enkrat, da te ne vidim več," je nato nadaljeval.

Nad besedami Veselina Vujovića je ogorčen tudi dolgoletni reprezentant Miha Žvižej, ki je na Twitterju zapisal: "Kdo se tako pogovarja s človekom? In vi mu pravite legenda?" je zapisal. Vujović se zaradi izpada še ni odzval.