pia filipcic 1 Odkrito.si

Znana Slovenka s hudo poškodbo glave

andrew freund Svet24.si

Našli pogrešanega 5-letnika. V plastiko ovito ...

Svetlobni delavci Petisvet.si

Čigav prihod napoveduje stara prerokba?!

Državni svetniki Svet24.si

Zdravstvo razpada, najpomembnejše vprašanje pa ...

meghan markle Svet24.si

Meghan Markle ima izgovor, da ji ne bo treba ...

luka šulić Njena.si

Slovenski glasbenik pokazal ženin nosečniški ...

karim merdjadi Njena.si

To je žena Karima Merdjadija

Magazin

Nekateri si privoščijo: Zagrebčan kupil luksuzen televizor za več kot 17.000 evrov

Deli na:
Nekateri si privoščijo: Zagrebčan kupil luksuzen televizor za več kot 17.000 evrov

Foto: Bang & Olufsen

Neznani kupec si je za 135.000 kun (17.625 evrov) privoščil enega najboljših modelov televizorjev proizvajalca Bang & Olufsen, so sporočili iz zagrebške trgovine danskega podjetja, ki je specializirano za elektronske avdio in vizualne naprave. Gre za luksuzni sprejemnik BeoVision Avant s 190-centimetrskim zaslonom.

Sliši se skoraj neverjetno, da so kljub gospodarski krizi najbolj luksuzen televizor, ki ga je mogoče dobiti v tem delu Evrope, prodali v Zagrebu, poudarja novičarski tportal.hr. Dodaja, da gre za vrhunec tehnologije.

Novi lastnik, ki je želel ostati anonimen, bo imel izjemno visoko kakovost slike 4.K (ultra high definition) z več kot osem milijoni pikslov, kar omogoča vpogled v vsako podrobnost. Podjetje ponuja velikosti zaslona med 140 in 216 centimetrov.

Anonimni kupec je dovolil, da bo njegov novi televizor krajši čas razstavljen v salonu Bang & Olufsena sredi Zagreba. Tudi na ta način naj bi pokazali, da se je luksuz vrnil na Hrvaško, so še zapisali.

Revolucionarni televizor BeoVision Avant so v Zagrebu prvič predstavili oktobra lani med hrvaškim tednom mode na zagrebškem velesejmu.

Loading...