markacije, lažne-oznake Svet24.si

Zaradi lažnih markacij v smrt zgrmela mlada ...

Nicole, Liam Svet24.si

Rod Stewart bo zopet dedek!

1664402112-20052007-40be20da136e9c7d371b8dedd0c3f276 Necenzurirano

Kaj so govorili Pahor, Lahovnik, Janša & co., ko ...

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Kaprice predsednice Nataše in prvega gospoda ...

66-2-4-erjavec4 mm Ekipa24.si

Predsednik KZS Matej Erjavec: Razlogi za ...

Foto 3 Revija Stop

Erika Pečnik Ladika: Šolski sistem je tako na ...

zoga rokokmet Ekipa24.si

Celjski klub osupnil javnost, izstopil iz prve ...

Magazin

Naslednji Pepejev tekmec "Pepe Unchained" v predprodaji zbral že 700 tisoč dolarjev

Deli na:
Naslednji Pepejev tekmec "Pepe Unchained" v predprodaji zbral že 700 tisoč dolarjev

Novi meme kovanec, ki ga nekateri strokovnjaki označujejo za naslednjo alternativo Pepe, je pravkar začel svoj težko pričakovano predprodajo.

Pepe Unchained (PEPU) je v nekaj dneh zbral že več kot 700 tisoč dolarjev, kar priča o velikem povpraševanju na začetku in velikem potencialu rasti.

V redki potezi je novi meme kovanec uvedel lastno verigo blokov, združljivo z Ethereumom, Layer-2, kar naj bi močno povečalo njegovo povpraševanje. Inovativni koncept je pritegnil pozornost vlagateljev s pametnim denarjem, pri čemer so nekateri po njegovi uvedbi napovedovali celo 10-kratne donose.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

Kaj je Pepe Unchained?

Pepe Unchained želi postati naslednja velika alternativa Pepe, ki jo podpira lastna veriga blokov Layer-2.

Po izjemnem uspehu Pepeja se je pojavilo več novih žetonov, ki si prizadevajo ponoviti njegovo hitro rastočo ceno. Pravzaprav so drugi žetoni z motivom žabe Pepe, kot so PeiPei, Pepe 2.0 in PepeFork, doživeli opazen kratkoročni uspeh.

Vendar so se ti kovanci zaradi pomanjkanja kakršne koli pomembne uporabnosti kmalu spremenili v "pump-and-dump" sredstva za "kite" in insajderje, pri čemer maloprodaja skorajda ni bila vključena. Za male vlagatelje je bil nakup in trgovanje z omenjenimi kovanci ERC-20 zaradi visokih pristojbin za transakcije lahko zelo drago.

Nasprotno pa je Pepe Unchained zaradi svoje verige blokov Layer-2 uvrščen v povsem drugo kategorijo meme kovancev z visokim potencialom. Pričakuje se, da bo omrežje Layer-2 znatno zmanjšalo pristojbine za trgovanje in čas transakcij, povezanih z meme kovancem, kar bi lahko povečalo maloprodajne naložbe v PEPU.

Poleg tega je Pepe Unchained uvedel lasten protokol za staking, ki ima stopnjo nagrajevanja, ki je veliko višja od industrijskega standarda. Na primer, vlagatelji trenutno zaslužijo letni donos (APY) v višini več kot 2900 %.

Čeprav se pričakuje, da se bo odstotek donosa sčasoma zmanjšal, bo verjetno ostal veliko višji od donosa velikih verig, kot sta Ethereum in Solana.

Privlačen pasivni dohodek iz stakinga bi lahko še povečal privlačnost PEPU tako za kite kot za male vlagatelje.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

Ali je PEPU naslednji PEPE?

Strokovnjaki menijo, da je PEPU veliko boljši kandidat za naslednji PEPE kot večina drugih posnemovalnih žetonov, ki na noben način ne prispevajo k meta meme kovancem.

Pravzaprav bi bila boljša primerjava za PEPU lahko Brett, še en relativno nov meme kovanec, ki se je pojavil kot odlična alternativa Pepe. Podobno kot Pepe tudi Brett izhaja iz spletnih stripov The Boy's Club Matta Furieja.

Cena Bretta se je v zadnjem mesecu več kot podvojila iz istih razlogov kot pri PEPU. Ker je kovanec Base meme, ima Brett tudi nizke provizije za trgovanje, zato je deležen precejšnjih maloprodajnih naložb.

Pepe Unchained bi lahko bil zaradi svoje verige blokov Layer 2 naslednji, ki bo eksplodiral. Kot smo že omenili, so trgovci s pametnim denarjem naklonjeni PEPU, pri čemer je Crypto Boy celo namignil na možnost 100-kratnega povečanja

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

Kako kupiti Pepe Unchained?

Če se bo PEPU res izkazal za naslednjega Pepeja, bodo od tega imeli največ koristi zgodnji kupci. Več malih vlagateljev je namreč postalo milijonarjev, ker so v PEPEU zgodaj vložili le 200 dolarjev.

Zainteresirani kupci se lahko odpravijo na spletno stran pepeunchained.com in za nakup kovanca meme uporabijo pripomoček za trgovanje na prostem trgu. V zameno za PEPU lahko uporabijo sprejemljivo bančno kartico ali zamenjajo ETH, BNB ali USDT.

Trenutno je cena meme kovanca samo 0,008 USD. Vendar se bo ta cena zvišala že čez dva dni, 28. junija.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained