Revija Reporter
Magazin

Najboljše poletje v objemu mehurčkov - Oddih v Zdravilišču Radenci

Reporter

29. jun. 2023 7:56 Osveženo: 8:02 / 29. 6. 2023

Deli na:

Prepustite se utripu Zdravilišča Radenci

Sava Hotels & Resorts

Kaj naredi poletje lepo? Poleg brezskrbnih trenutkov z vašimi najdražjimi so to zagotovo tudi vodna osvežitev v raznolikih termalnih bazenih, zabavna animacija v zdraviliškem parku in odkrivanje skrivnosti dežele mineralnih vrelcev

Prepustite se utripu Zdravilišča Radenci, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. Resort.

V Zdravilišču Radenci z več kot 140-letno tradicijo vas razvajamo s pristno prleško kulinariko, 4 naravnimi zdravilnimi faktorji in edinstvenim mineralnim wellnessom v Sloveniji. Slednji poleg slovitih mineralnih kopeli, ki blagodejno vplivajo na vase dobro počutje, vključuje tudi Hennovo pitno kuro z mineralno vodo, ki jo zajamete neposredno iz vrelca v Salonu zdravja.

V okviru pitne kure priporočamo pitje naše mineralne vode bogate s CO2 trikrat dnevno, eno uro pred obrokom.

Sava Hotels & Resorts

Termalna oaza za nepozabno vodno zabavo

Ker pravega poletja ni brez vodne zabave, vas v naši termalni oazi pričakuje 10 bazenov, s podvodnimi masažami, deročo reko in vodnimi slapovi – prepustite se vragolijam, ali nabirajte plavalne zamahe v velikem plavalnem bazenu.

Termalni bazeni so kot nalašč za sprostitev vseh članov družine.

Sava Hotels & Resorts

Prleška kulinarika in aktivno odkrivanje slikovite okolice

Naši kuharji vas razvajajo s pristnimi okusi prleških jedi katerih izvor je povezan s kmečkim načinom življenja in doma pridelanimi surovinami. Naša posebnost so tudi jedi pripravljene z mineralno vodo – uporabljamo jo pri pripravi različnih solat, omak, napitkov in sladic, in kulinarični program Izberimo zdravo, za goste, ki se želijo prehranjevati ne le dobro, ampak tudi zdravo.

Odkrijte deželo ob Muri pod obronki čudovitih vinogradov Radgonsko-Kapelskih goric kar s kolesom!

Sava Hotels & Resorts

Za piko na i je Zdravilišče Radenci tudi odlično izhodišče za odkrivanje raznolike pokrajine čarobnega Pomurja na kolesu ali peš. Podajte se po urejenih poteh, ki vodijo med vinogradi, gozdovi in sadovnjaki in obiščite eno od številnih turističnih kmetij, kjer vam bodo postregli z lokalnimi dobrotami. Vse, kar potrebujete za nepozabno poletje!