državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Najbolj uživa na odru, v postelji in v kuhinji

Deli na:
Najbolj uživa na odru, v postelji in v kuhinji

V Aktualovem studiu se je razlegla energična glasba. - Foto: Luka Švigelj

V Božičnem VIP šovu sta Jure Ličen in Martina Švab gostila tri fante iz hrvaške zasedbe Pravila igre: Marko, Dinko in Ivan. Četrti, šef benda, Goran, je bil v porodnišnici, kjer je čakal na dojenčka.

Ivan je pred kratkim praznoval 31. rojstni dan, zato sta ga voditelja objela. Praznoval je v družinskem krogu, saj zdaj noče več praznovati na veliko, ampak bolj skromno, to mu pomeni več. Ker ima Ivan rad bakalar, mu je Martina postregla z njim. Ivan je bil zelo presenečen.

Ivan ima rad tudi korenčkovo torto, ki mu jo pripravi njegova žena. Martina mu je želela pripraviti tudi prav takšno torto, a se ji je na žalost zažgala. Ivan se je namreč pred kratkim poročil. Kako je zdaj? »Poročila sva se, ker sva bila že tako dolgo skupaj. Tast je bil na poroki Dedek Mraz, prišel je na poroko točno ob polnoči. V stranišču si je potem obril dolgo belo brado in rahlo okajen prijatelj je prišel k Ivanu in mu povedal: »Ej, na stranišču si Dedek mraz brije brado!«

Ivan je na koncu moral odgovarjati na vprašanja iz Božičkovega kviza. Ker se je dobro izkazal, je za nagrado dobil originalno Božičkovo kapo. Tako so Ivan in ekipa uradno postali Božičkovi pomočniki. Pršel je tudi Božiček in prinesel fantom iz benda besedno igro scrabble, ker so to »pravila igre«, pa igro s kartami »enko«, tretje darilo pa je bilo twister. Ni pozabil niti na manjkajočega člana, Gorana, zanj je prinesel igrico Človek, ne jezi se.

Foto: Luka Švigelj - Trije fantje iz skupine Pravila igre in naša voditelja, Martina in Jure.