sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Markov oče skupaj z gledalci izvedel skrivnost ...

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Najbolj kremasta sladica na čarobnem Bledu

Deli na:
Najbolj kremasta sladica na čarobnem Bledu

Na letošnjem adventnem koledarju naj bodo doživetja!

Veseli december je čas druženja, povezovanja in kreiranja nepozabnih spominov! Namig: za lov na pravljične utrinke in praznično vzdušje ni potrebno daleč … Vse, kar iščete, namreč najdete na Bledu! Slednji bo zadnji mesec v letu še posebej čaroben, saj bo odet v tisoče lučk, jezerska promenada pa se bo za en mesec spremenila v zimsko pravljico s številnimi dogodki in praznično ponudbo. Posebno praznično preobleko pa bo dobila tudi ena in edina Originalna blejska kremna rezina v Kavarni Park, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. Sladkanje ob razgledu na osvetljeno jezersko gladino v družbi vaših najdražjih vam bo nedvomno polepšalo praznični december!

ADVENTNI KOLEDAR DOŽIVETIJ NA BLEDU

1.    Sladkanje s praznično obarvano kremšnito ob najlepših razgledih

Obisk Bleda ni pravi, če ga ne začnete ali končate z obiskom Kavarne Park na jezerski obali, kjer domuje ena in edina Originalna blejska kremna rezina! Znamenita sladica letos praznuje že 70 let, v prazničnem decembru pa se bo okitila s slavnostnim prazničnim posipom! Privoščite si jo ob najlepših razgledih na eno najlepših jezer na svetu, največji sladokusci pa si jo lahko v lični okolju prijazni embalaži naročite tudi za domov.

2.    Blejska zimska pravljica na jezerski promenadi

Od 2. decembra pa vse do 14. januarja 2024 se bo Bled spremenil v pravo zimsko pravljico! V sklopu Trgovskega centra Bled bo postavljeno večje drsališče iz umetne mase, na Jezerski promenadi pa bo odprta podružnica finske Božičkove pisarne. Ne pozabite na ogled jaslic v naravni velikosti v Zdraviliškem parku, novoletne smreke na Jezerski promenadi, prazničnega stola in ljubezenskega kolesa!

3.    S pletno na otok po želje za 2024

Vsem neozdravljivim romantikom svetujemo zimski obisk Blejskega otoka s tradicionalno pletno in vzpon do otoške cerkvice sredi jezera. Na vrhu stopnišča z 99 stopnicami vas pričakuje zvon želja! Dobro razmislite, kaj si želite za prihajajoče leto 2024, in pozvonite!

4.    Okrašen Blejski grad z jaslicami

Nikoli nismo prestari za pravljice, kajne? Lepo vabljeni, da letos na Bledu doživite decembrsko pravljico v živo! Več kot 1000 let star Blejski grad z dih jemajočimi razgledi v zimskih prazničnih dneh s svojo okrasitvijo, čarobnim vzdušjem ter jaslicami v grajski kapeli ob spremljavi adventnih melodij vabi na ogled.

5. Kopanje v termalni vodi z razgledom na praznični Bled

V največjem bazenskem kompleksu na Gorenjskem, v Wellnessu Živa v Rikli Balance Hotelu, si lahko privoščite brezskrbno plavanje v termalnih bazenih, razveselil pa vas bo tudi zabaven tobogan. Svetujemo vam tudi sproščanje v savnah s čudovitim razgledom na jezero in razvajanje z raznolikimi sproščujočimi masažami. Vse to ob najlepših razgledih na Blejski grad in jezero!

BLED JE PRAVLJIČEN V VSEH ZIMSKIH MESECIH

Bled pa ni pravljičen le decembra, ampak v vseh zimskih mesecih! Blejsko jezero z alpsko kuliso kar kliče po raziskovanju. Sprehodi, tek na smučeh, krpljanje, smučanje na bližnjih smučiščih – katerokoli aktivnost boste izbrali, povsod vas bodo obkrožali čudoviti razgledi. Po vsaki dogodivščini na svežem zraku pa se lahko razvajate v elegantnem Rikli Balance Hotelu in nedavno prenovljenem Hotelu Park, ki ponujata prelepe razglede na Blejsko jezero in v svojem objemu skrivata tudi bazene s termalno vodo. V obeh hotelih lahko izkoristite 20 % popust za bivanje s polpenzionom v izbranih terminih od januarja do aprila 2024.