laborghini-huracan-1 Svet24.si

Foto: Uničil prestižnega lamborghinija, ker se ...

abortion1 Svet24.si

Francozi kot prvi na svetu v ustavo vpisali ...

sodna stavba, Litijska, stavba, uničena, afera, ministrstvo za pravosodje, Ljubljana Necenzurirano

Hišne preiskave v zadevi preplačana sodna stavba

tatjana bobnar bostjan lindav bobo2 Reporter.si

Policija se dela neumno in se v odgovorih ...

goran dragic af Ekipa24.si

Kakšna fotka z boljšo polovico: Dragić ...

William se je opravičil in rekel, da ga zaradi osebnih razlogov ne bo Odkrito.si

William v breznu alkohola?

luka doncic Ekipa24.si

Oprostite, navijači Dallasa ... Liga NBA osupnila...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Najbolj kremasta sladica na čarobnem Bledu

Deli na:
Najbolj kremasta sladica na čarobnem Bledu

Na letošnjem adventnem koledarju naj bodo doživetja!

Veseli december je čas druženja, povezovanja in kreiranja nepozabnih spominov! Namig: za lov na pravljične utrinke in praznično vzdušje ni potrebno daleč … Vse, kar iščete, namreč najdete na Bledu! Slednji bo zadnji mesec v letu še posebej čaroben, saj bo odet v tisoče lučk, jezerska promenada pa se bo za en mesec spremenila v zimsko pravljico s številnimi dogodki in praznično ponudbo. Posebno praznično preobleko pa bo dobila tudi ena in edina Originalna blejska kremna rezina v Kavarni Park, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. Sladkanje ob razgledu na osvetljeno jezersko gladino v družbi vaših najdražjih vam bo nedvomno polepšalo praznični december!

ADVENTNI KOLEDAR DOŽIVETIJ NA BLEDU

1.    Sladkanje s praznično obarvano kremšnito ob najlepših razgledih

Obisk Bleda ni pravi, če ga ne začnete ali končate z obiskom Kavarne Park na jezerski obali, kjer domuje ena in edina Originalna blejska kremna rezina! Znamenita sladica letos praznuje že 70 let, v prazničnem decembru pa se bo okitila s slavnostnim prazničnim posipom! Privoščite si jo ob najlepših razgledih na eno najlepših jezer na svetu, največji sladokusci pa si jo lahko v lični okolju prijazni embalaži naročite tudi za domov.

2.    Blejska zimska pravljica na jezerski promenadi

Od 2. decembra pa vse do 14. januarja 2024 se bo Bled spremenil v pravo zimsko pravljico! V sklopu Trgovskega centra Bled bo postavljeno večje drsališče iz umetne mase, na Jezerski promenadi pa bo odprta podružnica finske Božičkove pisarne. Ne pozabite na ogled jaslic v naravni velikosti v Zdraviliškem parku, novoletne smreke na Jezerski promenadi, prazničnega stola in ljubezenskega kolesa!

3.    S pletno na otok po želje za 2024

Vsem neozdravljivim romantikom svetujemo zimski obisk Blejskega otoka s tradicionalno pletno in vzpon do otoške cerkvice sredi jezera. Na vrhu stopnišča z 99 stopnicami vas pričakuje zvon želja! Dobro razmislite, kaj si želite za prihajajoče leto 2024, in pozvonite!

4.    Okrašen Blejski grad z jaslicami

Nikoli nismo prestari za pravljice, kajne? Lepo vabljeni, da letos na Bledu doživite decembrsko pravljico v živo! Več kot 1000 let star Blejski grad z dih jemajočimi razgledi v zimskih prazničnih dneh s svojo okrasitvijo, čarobnim vzdušjem ter jaslicami v grajski kapeli ob spremljavi adventnih melodij vabi na ogled.

5. Kopanje v termalni vodi z razgledom na praznični Bled

V največjem bazenskem kompleksu na Gorenjskem, v Wellnessu Živa v Rikli Balance Hotelu, si lahko privoščite brezskrbno plavanje v termalnih bazenih, razveselil pa vas bo tudi zabaven tobogan. Svetujemo vam tudi sproščanje v savnah s čudovitim razgledom na jezero in razvajanje z raznolikimi sproščujočimi masažami. Vse to ob najlepših razgledih na Blejski grad in jezero!

BLED JE PRAVLJIČEN V VSEH ZIMSKIH MESECIH

Bled pa ni pravljičen le decembra, ampak v vseh zimskih mesecih! Blejsko jezero z alpsko kuliso kar kliče po raziskovanju. Sprehodi, tek na smučeh, krpljanje, smučanje na bližnjih smučiščih – katerokoli aktivnost boste izbrali, povsod vas bodo obkrožali čudoviti razgledi. Po vsaki dogodivščini na svežem zraku pa se lahko razvajate v elegantnem Rikli Balance Hotelu in nedavno prenovljenem Hotelu Park, ki ponujata prelepe razglede na Blejsko jezero in v svojem objemu skrivata tudi bazene s termalno vodo. V obeh hotelih lahko izkoristite 20 % popust za bivanje s polpenzionom v izbranih terminih od januarja do aprila 2024.