Revija Reporter
Magazin

Naj stvari to poletje so tri – terme, sonce in vi!

Reporter

14. jun. 2024 12:35 Osveženo: 12:40 / 14. 6. 2024

Deli na:

Terme 3000 – Moravske Toplice

Topli brezskrbni dnevi so pred vrati! Vse, kar to poletje potrebujete za nepozaben oddih, je sonce, vodna zabava in vi! Za vse ostalo poskrbimo mi v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

VSE ZA SUPER POLETNI ODDIH

Počitnice v termah ponujajo vse, kar potrebujete za nepozaben poletni oddih v pokrajini, kjer je nekoč valovalo Panonsko morje.  Poleg več kot 3.000 m² plavalnih površin za vodno zabavo vse družine, super zabavnih toboganov in obilico naravne sence v zavetju mogočnih dreves, vas čaka tudi razvajanje v naših kopelih z blagodejno črno termo-mineralno vodo in pristna izkušnja prekmurske kulinarike. Da vam med oddihom pri nas nikakor ne bo dolgčas pa bo poskrbela tudi pestra animacija v letovišču in bogato poletno dogajanje v okoliških krajih!

SUPER ZABAVNI TOBOGANI S SUPERMOČMI!

V Termah 3000 – Moravske Toplice se lahko prepustite poletni zabavi v raznolikih bazenih in toboganih, najmlajši se bodo razveselili prenovljene igralne ploščadi z zabavnimi pršilniki in igrali, ostali pa lahko preizkusite svoj pogum na številnih super zabavnih toboganih, ki skrivajo različne super-moči!

•    Tobogan Aqualoop vam da pospešek dirkalnega avtomobila
•    Tobogan Kamikaze iz vas naredi mojstra prostega pada
•    Tobogan Črna luknja vas posrka vase in varno spet vrne v ta svet
•    Tobogan Modri val vam da pogum, ki vam bo prav prišel pri naslednjih toboganskih podvigih
•    Tobogan Mentol vam osveži misli in da najboljše ideje

Novo to poletje – dva super zabavna tobogana

To poletje pa bo »družina« super zabavnih toboganov medse sprejela še dva nova: adrenalinsko Vesoljsko luknjo in družinske drče Samorogov spust!

Vesoljska luknja - Space Hole je zavit tobogan z dodano atrakcijo in  naravno razsvetljavo, ki je varna in primerna izbira za vodno zabavo vseh starostnih skupin. Obiskovalce zavrti in izstreli v vesolje!

Drugi tobogan Samorogov spust pa sestavljajo 4 drče, ki so idealne za tekmovanje in nepozabne spomine vseh družinskih članov. Zabavne drče omogočajo, da uživate v vznemirjenju spusta in med tekmovanjem bok ob boku z drugimi uporabniki pozabite na vse skrbi!

Raznolike nastanitve za vsak žep in okus

V Termah 3000 – Moravske Toplice lahko izbirate med raznolikimi namestitvami za različne želje, okuse in za vsak žep. Bivate lahko v 5-zvezdičnem Hotelu Livada Prestige, Hotelu Ajda, ki pripoveduje zgodbo lokalnega žita po katerem je dobil ime, hotelu dobrega počutja – Hotelu Termal, očarljivih počitniških hišicah v Prekmurski vasi Ajda, udobnih apartmajih v Prekmurski vasi in prostranem termalnem kampu. Vse namestitve so v neposredni bližini vodnega parka, kjer vas čaka najboljša poletna zabava!