navadni udav, kača Svet24.si

FOTO: V kavču šokiranega krajana gomazela skoraj...

ženska doma Dobra karma

To so načini, da slabe energije iz doma izženete...

karaoke (5) Svet24.si

Seksi kravata, stranska vloga, rdeča šminka in ...

zasežena-droga Svet24.si

FOTO: V finalni akciji 460 kriminalistov in ...

strah Dobra karma

Strah in 12 astro znakov - Bike skrbi denar, ...

tanja žagar Njena.si

Tanja Žagar ni več doma

Nuša Rojs in Matej Mlađenović Njena.si

Nuši Rojs so se pravkar uresničile sanje!

Magazin

NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za opero La Traviata (NAGRADNA IGRA JE KONČANA!)

Deli na:
NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za opero La Traviata (NAGRADNA IGRA JE KONČANA!)

Foto: Festival Ljubljana

Nagradna igra za vstopnice opere La Traviata je končana, ne pošiljajte več odgovorov!

28. in 29. avgusta bo v Ljubljani gostovala opera La Traviata v izvedbi torinskega Teatra Regio. Za ljubitelje opere smo pripravili NAGRADNO IGRO, v kateri bomo izžrebali dva nagrajenca, ki bosta dobila po dve brezplačni vstopnici za predstavo, ki bo 29. avgusta v Cankarjevem domu.

La Traviata vse od premiere leta 1853 velja za opero, ki jo po svetu največkrat uprizorijo. Razlog za to je njena izjemna priljubljenost, ki izhaja iz vedno aktualne ljubezenske tematike ter čudovitih in spevnih melodij. Dramatična in s čustvi prežeta zgodba, ki je postavljena v lahkoten utrip salonov, se vrti okoli notranje stiske pariške kurtizane Violette, v katero se zaljubi mladi plemič Alfredo.

Foto: Festival Ljubljana

Tokrat bo Ljubljana Festival s Traviato obiskala zasedba priznanega Teatra Regio iz Torina, v glavnih vlogah Violette in Alfreda se bodo predstavili sopranistki Marija Mudrjak, Irina Dubrovska in tenorist Giulio Pelligra. Med mladima opernima pevkama, ki bosta nastopili v zahtevni vlogi Violette, velja posebej izpostaviti Marijo Mudrjak, saj sodi med najobetavnejše pevke svoje generacije. Poleg odlične pevske zasedbe bo opera navdušila z izjemno in kompleksno scenografijo.

Povejte nam, kdo je avtor opere La Traviata. Odgovore nam najkasneje do torka (27. avgust) do 15. ure pošljite na naslov info@reporter.si.

loading...
Loading...