baunei, navigacija Svet24.si

Navigacija Google Zemljevidi jih pripelje na ...

2_Pero Lovšin Svet24.si

»Naše dobre volje naj se nalezeta tudi politika ...

ženska Dobra karma

Popolna energijska napoved od 19. do 25. 10. 2019

Festival že tradicionalno gosti Zemono Svet24.si

Kdo so sodobni slovenski graščaki in kako ...

colja1 Odkrito.si

Ženske, pogovarjajmo se o spolnosti!

borut4 Njena.si

Borut priznava: 'Maščevanje je uspelo'

ALEŠOVA POT Njena.si

Aleš po operaciji kože pravi suhec

Magazin

NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za opero La Traviata (NAGRADNA IGRA JE KONČANA!)

Deli na:
NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za opero La Traviata (NAGRADNA IGRA JE KONČANA!)

Foto: Festival Ljubljana

Nagradna igra za vstopnice opere La Traviata je končana, ne pošiljajte več odgovorov!

28. in 29. avgusta bo v Ljubljani gostovala opera La Traviata v izvedbi torinskega Teatra Regio. Za ljubitelje opere smo pripravili NAGRADNO IGRO, v kateri bomo izžrebali dva nagrajenca, ki bosta dobila po dve brezplačni vstopnici za predstavo, ki bo 29. avgusta v Cankarjevem domu.

La Traviata vse od premiere leta 1853 velja za opero, ki jo po svetu največkrat uprizorijo. Razlog za to je njena izjemna priljubljenost, ki izhaja iz vedno aktualne ljubezenske tematike ter čudovitih in spevnih melodij. Dramatična in s čustvi prežeta zgodba, ki je postavljena v lahkoten utrip salonov, se vrti okoli notranje stiske pariške kurtizane Violette, v katero se zaljubi mladi plemič Alfredo.

Foto: Festival Ljubljana

Tokrat bo Ljubljana Festival s Traviato obiskala zasedba priznanega Teatra Regio iz Torina, v glavnih vlogah Violette in Alfreda se bodo predstavili sopranistki Marija Mudrjak, Irina Dubrovska in tenorist Giulio Pelligra. Med mladima opernima pevkama, ki bosta nastopili v zahtevni vlogi Violette, velja posebej izpostaviti Marijo Mudrjak, saj sodi med najobetavnejše pevke svoje generacije. Poleg odlične pevske zasedbe bo opera navdušila z izjemno in kompleksno scenografijo.

Povejte nam, kdo je avtor opere La Traviata. Odgovore nam najkasneje do torka (27. avgust) do 15. ure pošljite na naslov info@reporter.si.

loading...
Loading...