Revija Reporter
Magazin

Na portalu Reporter.si spet padajo rekordi: oktobra z več kot 400 tisoč obiskovalci!

Marko Medvešek

2. nov. 2019 7:15 Osveženo: 7:21 / 02. 11. 2019

Deli na:

Portal je v oktobru prvič prebil mejo 400.000 obiskov, obenem pa je imel 192.474 novih uporabnikov.

Posnetek zaslona

Portal Reporter.si je v mesecu oktobru zabeležil nov rekord obiskanosti: po merjenju Google Analytics je v preteklem mesecu našo spletno stran obiskalo kar 408.913 uporabnikov.

Dvig obiska v oktobru sledi rekordnemu obisku v letošnjem poletju, ko so kljub poletnim dopustom od junija do avgusta tri mesece zapored padali rekordi obiskanosti. 

Portal je v oktobru prvič prebil mejo 400.000 obiskov, obenem pa je imel 192.474 novih uporabnikov. 

Velika večina (že skoraj tri četrtine) uporabnikov je Reporter.si v oktobru obiskala z mobilnih naprav (z operacijskima sistemoma Android in iOS), jasno jih je tudi večina (skoraj 92 odstotkov) iz Slovenije. 

Reporter.si je v mesecu oktobru zabeležil nov rekord obiskanosti: po merjenju Google Analytics je v preteklem mesecu našo spletno stran obiskalo kar 408.913 uporabnikov.

Najbolj brane zgodbe na Reporer.si so bile v oktobru povezane s prvakom SNS Zmagom Jelinčičem in njegovo ločitvijo od Monike Zupanc Jelinčič. 

Zelo brana je bila tudi zgodba o snahi Ljudmile Novak, zaposleni na Sovi in menda že tri leta na porodniški. Obiskovalce našega portala je zanimala še zaposlitev dekleta poslanca SDS Žana Mahniča, ki je službo dobila na poslanski skupini stranke SDS. Zaposlovanje, zlasti na Sovi, je bilo sploh ena najbolj aktualnih tem meseca oktobra.

Skrivnostni češki milijarder, ki je postal lastnik Pop TV, je bil še ena od tem, ki je zanimala obiskovalce našega portala, pritegnilo pa jih je tudi Janševo zbadanje Marjana Šarca zaradi popravnih izpitov. 

Pokojnine, razlogi, zakaj je letela uprava Petrola, pa prigode prve dame ZDA Melanie Trump so prav tako gnale obisk na našem portalu. Obiskovalcem je bila denimo poseben zanimiva zgodba "Kako je sredi vojne za Slovenijo Melania v usnju privlačila poglede fantov v Ljubljani".