princ harry Svet24.si

Princ Harry se je spravil na paparace

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Magazin

Na Madžarskem so ga spotikali, v Španiji se druži z Ronaldom

Deli na:
Na Madžarskem so ga spotikali, v Španiji se druži z Ronaldom

Foto: Reuters

Sirskega begunca Osamo Abduala Mohsena, ki mu je pred dnevi španska nogometna nacionalna trenerska šola ponudila službo, potem ko je v televizijskem prispevku o begunski krizi na madžarsko-srbski meji slišala, da je nogometni trener, je skupaj z dvema sinovoma sprejel madridski Real na čelu s prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom.

Osamo Abdual Mohsena in njegova sinova, 18-letnega Mohameda in sedemletnega Zaida, je v Getafe povabil direktor šole Miguel Angel Galan. Tam so se danes srečali s predstavniki Reala, prvovrstno presenečenje pa je bil Cristiano Ronaldo.

"Mali Zaid je spoznal svojega idola Ronalda, s katerim se je slikal na igrišču. Oče sirske družine in sinova so se srečali s trenerjem Rafaelom Benitezem, tehničnim osebjem in ekipo nekaj minut pred zadnjim treningom Reala za tekmo proti Granadi," so zapisali v sporočilu za javnost ob fotografiji družine s portugalskim zvezdnikom.

Družino so peljali tudi na ogled stadiona Santiago Bernabeu, vodil jih je predsednik Reala Florentino Perez. Na sobotni prvenstveni tekmi proti Granadi bodo posebni gosti Reala.

loading...
Loading...