Franko Bajc Svet24.si

Zmagovalec šova Kmetija se je iz temnolasca ...

Rod Stewart Svet24.si

Zvezdnik skrivaj premagal raka

vesolje horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: ne bo šlo ne za kazen ne za ...

Davo Karničar Svet24.si

Umrl je Davo Karničar

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

ajda sitar Njena.si

Malo ljudi ve, a zgodila se je sanjska poroka ...

vatroslav in valentina Njena.si

Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima ...

Magazin

Na Madžarskem so ga spotikali, v Španiji se druži z Ronaldom

Deli na:
Na Madžarskem so ga spotikali, v Španiji se druži z Ronaldom

Foto: Reuters

Sirskega begunca Osamo Abduala Mohsena, ki mu je pred dnevi španska nogometna nacionalna trenerska šola ponudila službo, potem ko je v televizijskem prispevku o begunski krizi na madžarsko-srbski meji slišala, da je nogometni trener, je skupaj z dvema sinovoma sprejel madridski Real na čelu s prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldom.

Osamo Abdual Mohsena in njegova sinova, 18-letnega Mohameda in sedemletnega Zaida, je v Getafe povabil direktor šole Miguel Angel Galan. Tam so se danes srečali s predstavniki Reala, prvovrstno presenečenje pa je bil Cristiano Ronaldo.

"Mali Zaid je spoznal svojega idola Ronalda, s katerim se je slikal na igrišču. Oče sirske družine in sinova so se srečali s trenerjem Rafaelom Benitezem, tehničnim osebjem in ekipo nekaj minut pred zadnjim treningom Reala za tekmo proti Granadi," so zapisali v sporočilu za javnost ob fotografiji družine s portugalskim zvezdnikom.

Družino so peljali tudi na ogled stadiona Santiago Bernabeu, vodil jih je predsednik Reala Florentino Perez. Na sobotni prvenstveni tekmi proti Granadi bodo posebni gosti Reala.

loading...
Loading...