profimedia-0226923653 Svet24.si

Z ukradenim avtobusom bežal iz demokracije v ...

modras,ugriz, roka, iški vintgar Svet24.si

V Iškem vintgarju ga je ugriznil modras. Otekla ...

Jurij Krč Necenzurirano

Krč iz T-2 premagal Kolektor: ceno spustili za ...

1663830343-dsc-5075-01 Reporter.si

Kako pada gledanost oddaj na nacionalni TV: vedno ...

luka doncic gabriela anamaria Ekipa

Topijo se srca, fotka je hit: Takole 10-mesečna ...

Ana Klašnja Njena.si

Sin Ane Klašnja odrašča v košarkaša

max-bilac Ekipa

To je neverjetno: Ali bo Slovenija izgubila še ...

Magazin

Na Aktualu izpolnili veliko željo zvesti gledalki

Deli na:
Na Aktualu izpolnili veliko željo zvesti gledalki

Žana in Klemen sta imela odlično sovoditeljico Zorico. - Foto: Luka Švigelj

Ko sta se Žana in Klemen v torkovem jutranjem programu Aktuala pogovarjala o poklicih in o tem, kaj bi bilo, če bi človek lahko zamenjal poklic za en dan, je prišlo do njiju sporočilo od Zorice.

Zorica jima je napisala, da bi rada svoj poklic prodajalke za en dan zamenjala s poklicem voditeljica na Aktualu. Žana in Klemen si nista dala reči dvakrat, na svetovni dan voditeljev jutranjih šovov sta poklicala njeno šefinjo, Zorica je dobila dan dopusta in prišla v Aktualov televizijski studio. In dobro ji je šlo. Zjutraj je dobila kavo z mlekom, v maski so jo lepo naličili in bila je pripravljena.

Čisto brez treme in zatikanja je vodila jutranji program z Žano in Klemnom, prebrala, kakšno je vreme, omenila celo, da je v njenem Trebnjem 17 stopinj Celzija. Zorica je namreč iz Trebnjega. Ko je lahko izbrala glasbeno željo, tudi ni bila v zadregi, takoj je izstrelila: »Pesem Zorica od skupine Mejaši!«

Na koncu – sta Žana in Klemen vprašala Zorico, kako je bilo, rekla je, da se je imela sijajno, da se ji ni zdelo pretežko ali prezahtevno, da je uživala. Dobila je Aktualova sončna očala, da jih bo vedno imela s sabo, ko bo sonce in da nikoli ne pozabila na dan, ko je bila sovoditeljica.

Dobila je tudi nogavičke, ki jo bodo grele zdajle, ko postaja vse bolj mraz. Pa seveda je dobila vstopnico za Aktualov 17.rojstni dan v Stožicah, česar je bila še najbolj vesela.

Morala je našteti vsaj tri izvajalce, ki bodo nastopili, uganila je Davorja Radolfija, Nedo Ukraden in Kvatropirce. Pridejo pa še Lima Len, Domenica, Koktelsi in še kakšno presenečenje. 6.decembra v Stožicah! Zorica bo tam, pridite tudi vi!