Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Morske počitnice brez konca: pri Zadru naprodaj apartmaji Sunnyside

Deli na:
Morske počitnice brez konca: pri Zadru naprodaj apartmaji Sunnyside

Neposredno ob obali modrega Jadrana v Petrčanah so v apartmajskem naselju Sunnyside naprodaj dvosobni in trosobni apartmaji.

Za nami so prvomajske počitnice, za marsikoga prvi letošnji okus morja. A za nekatere so počitnice ob morju nekaj, kar si lahko privoščijo v vsakem trenutku, naj gre za dva tedna v juliju ali prost sončen vikend v januarju.

Sanje o poletju, o  plaži, o morskih valovih in prijetnih večerih v dobri družbi in z vonjem morja v zraku nam pomagajo prebroditi pogosto mrakobne in hladne zimske mesece. Ni pa nujno, da so morske počitnice omejene na poletje. Z apartmajem na morju so vam morski užitki ali vsaj sprememba okolja in tudi vremena na dosegu roke – ali vašega avtomobila.

Nepremičninske družba Stoja Trade v zaprtem družinskem apartmajskem naselju Sunnyside v kraju Petrčane pri Zadra na Hrvaškem ponuja bogat nabor apartmajev. Petrčane, komaj 15 kilometrov oddaljene od Zadra, vabijo s čudovito lokacijo ob samem morju v kraju, ki se ponaša s kar 130 dnevi sonca na leto – privlačna lega in življenju prijazno okolje so že od prazgodovine privabljali ljudi. Apartmaji naselja Sunnyside ponujajo čudovit razgled na morje, v lepem vremenu vse do otoka Ugljan,  z ladjico dosegljivega že v dobri uri.

Pri Stoja Trade opozarjajo: ker je prodaja apartmajev izredno hitra, morajo potencialni kupci pohiteti in poklicati za razpoložljivost apartmajev.

Poleg sonca in morja ter običajnih užitkov na plaži Petrčane z okolico mamijo z bogato ponudbo izletov. Nedaleč stran je zgodovinsko mesto Zadar s srednjeveškim središčem je le nekaj minut vožnje stran; le malo dlje so znameniti hrvaški narodni parki Plitviška jezera, Kornati, slapovi Krke, Paklenica in Severni Velebit – kot nalašč za ljubitelje narave in rekreacije. Za povrh je naselje Sunnyside Slovencem zelo hitro dosegljivo – iz Ljubljane se do severa Dalmacije po modernih avtocestah in cestah pripeljete že v štirih urah.

TIPI APARTMAJEV: tip A – 1 soba, 45 m2; tip B – 2 sobi, 45 m2; tip C - 2 sobi, 55 m2; tip D – 2 sobi, 65 m2; tip E – 2 sobi, 70 m2 (pokličite in preverite razpoložljivost)
CENE: od 135.149 do 279.271 evrov.
PRODAJALEC: Stoja Trade, d.o.o., Dolenjska cesta 242 c, 1000 Ljubljana
DODATNE INFORMACIJE: telefon: +386 41 652 141, e-pošta: zoran@stoja-trade.si,  sunnysidezadar.si

V naselju Sunnyside so naprodaj dvosobni apartmaji velikosti do 45 kvadratnih metrov ter trosobni apartmaji, veliki od 45 do 70 kvadratnih metrov. Večji apartmaji s po dvema spalnicama so razporejeni v dveh etažah, v pritličju in prvem nadstropju. Vsi imajo opremljeno kuhinjo, jedilnico z dnevno sobo, eno in ali dve spalnici, kopalnico s prho ali kadjo, sušilcem za lase, televizorjem s satelitskimi programi, brezplačni wi-fi, sef in, kar je pomembno zlasti v vročih poletnih mesecih klimatsko napravo, ki pozimi ogreva prostore. Vsakemu apartmaju za povrh pripada tudi označeno parkirno mesto.

Sunnyside je naselje zaprtega tipa, zato ima tudi recepcijo in varovanje z video nadzorom in varnostniki, ki zagotavljajo varnost gostov in njihove lastnine. Naselja se ponaša še s skupnim bazenom, fitnesom, savno ter celo svojo restavracijo in barom na bližnji plaži.

Z nakupom apartmaja v naselju Sunnyside si ne zagotovite le počitnic skozi vse leto – nakup nepremičnine na Hrvaškem je v tem trenutku še posebej pametna investicija. Sosednja država bo namreč s 1. januarjem 2023 prevzela evro, ki bo nadomestil hrvaško kuno. S prihodom evra na Hrvaškem se obetajo podražitve, ki ne bodo obšle niti nepremičninskega trga. Za povrh bo Hrvaška v kratkem sprejeta tudi v schengensko območje, zato bo postala še bolj zanimiva za kupce iz drugih delov Evrope, kar pa bo še dodatno podražilo nepremičnine.

Lastniki apartmajev bodo te lahko brez težav oddajali, podjetje Sunnyside pa jim ponuja tudi vso potrebno logistiko za vzdrževanje apartmajev in celo stike z najemniki: namesto vas lahko vodijo rezervacije, skrbijo za potrebe gostov in čistijo apartmaje.

Zaradi izrednega zanimanja kupcev je bila v zelo kratkem času prodana že več kot polovica apartmajev. Cene apartmajev z enim zagotovljenim parkirnim mestom se trenutno gibljejo od okoli 135 tisoč do 279 tisoč evrov, a prihod evra bo cene neizogibno dvignil. Če boste dovolj hitri, lahko že letošnje poletje uživate v svojem novem apartmaju na Jadranu.