Franko Bajc Svet24.si

Zmagovalec šova Kmetija se je iz temnolasca ...

Rod Stewart Svet24.si

Zvezdnik skrivaj premagal raka

vesolje horoskop Svet24.si

Tedenski horoskop: ne bo šlo ne za kazen ne za ...

Davo Karničar Svet24.si

Umrl je Davo Karničar

020mv Odkrito.si

Natalija Gorščak: TV SLO je kot tanker, ki se ...

ajda sitar Njena.si

Malo ljudi ve, a zgodila se je sanjska poroka ...

vatroslav in valentina Njena.si

Vatroslav in Valentina poročena, rodila se jima ...

Magazin

Miss Alabame je zgrožena ob misli na Trumpa kot predsednika: Zabavljač je, ne politik

Deli na:
Miss Alabame je zgrožena ob misli na Trumpa kot predsednika: Zabavljač je, ne politik

Foto: Reuters

Miss Alabame Meg McGuffin je v nedeljo na izboru za Miss ZDA v Atlantic Cityju v New Jerseyju izrazila zgroženost ob misli na to, da bi Donald Trump, ki ga je označila za zabavljača, postal predsednik ZDA.

Newyorški milijarder, ki vodi v anketah med republikanskimi predsedniškimi kandidati, je lastnik tekmovanja Miss USA kakor tudi tekmovanja Miss Universe in se vse do ponedeljka večer začuda še ni oglasil z osebnim napadom na McGuffinovo, kot to sicer preko Twitterja redno počne z vsakim, ki si ga drzne kritizirati.

Miss Alabame, ki je tekmovanje končala kot 4. spremljevalka, so vprašali kaj meni o tem, da Trump vodi med republikanskimi kandidati. Odgovorila je, da bi morali biti republikanci zgroženi zaradi vse pozornosti, ki jo Trump jemlje izrednim kandidatom, kot sta Jeb Bush ali Chris Christie.

"Če bi bila republikanka, bi bila povsem zgrožena," je dejala in Trumpa označila za zabavljača, torej ne za resnega politika, ki bi bil sposoben vodenja ZDA.

Trump je sicer pretekli teden edino kandidatko med republikanci Carly Fiorina označil za grdobo, kasneje pa se je opravičeval, da včasih kaj pove kot zabavljač.

loading...
Loading...