princ harry Svet24.si

Princ Harry se je spravil na paparace

usodna odločitev Dobra karma

Tako vaš rojstni datum vpliva na sprejemanje ...

Pamela Anderson, Jon Peters Svet24.si

Pamela Anderson se je skrivaj poročila

grosuplje, streljanje, 21.-1 Svet24.si

Krvava drama v Grosupljem: 44-letnik umoril ...

vodnar Dobra karma

Z neba nam je zavladal Vodnar. Spoznajte ga!

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj takole uživa v vročem Dubaju

Vesna Janković Njena.si

Strta Vesna Janković - izgubila je očeta

Magazin

Miss Alabame je zgrožena ob misli na Trumpa kot predsednika: Zabavljač je, ne politik

Deli na:
Miss Alabame je zgrožena ob misli na Trumpa kot predsednika: Zabavljač je, ne politik

Foto: Reuters

Miss Alabame Meg McGuffin je v nedeljo na izboru za Miss ZDA v Atlantic Cityju v New Jerseyju izrazila zgroženost ob misli na to, da bi Donald Trump, ki ga je označila za zabavljača, postal predsednik ZDA.

Newyorški milijarder, ki vodi v anketah med republikanskimi predsedniškimi kandidati, je lastnik tekmovanja Miss USA kakor tudi tekmovanja Miss Universe in se vse do ponedeljka večer začuda še ni oglasil z osebnim napadom na McGuffinovo, kot to sicer preko Twitterja redno počne z vsakim, ki si ga drzne kritizirati.

Miss Alabame, ki je tekmovanje končala kot 4. spremljevalka, so vprašali kaj meni o tem, da Trump vodi med republikanskimi kandidati. Odgovorila je, da bi morali biti republikanci zgroženi zaradi vse pozornosti, ki jo Trump jemlje izrednim kandidatom, kot sta Jeb Bush ali Chris Christie.

"Če bi bila republikanka, bi bila povsem zgrožena," je dejala in Trumpa označila za zabavljača, torej ne za resnega politika, ki bi bil sposoben vodenja ZDA.

Trump je sicer pretekli teden edino kandidatko med republikanci Carly Fiorina označil za grdobo, kasneje pa se je opravičeval, da včasih kaj pove kot zabavljač.

loading...
Loading...