i nakit Dobra karma

Horoskop: za vsako nebesno znamenje drugačen ...

brit Svet24.si

FOTO: Britney pristala v bolnišnici. To je razlog

marko lisec tw Reporter.si

Brat poslanca SDS Tomaža Lisca se zgraža nad ...

borut pahor, volitve 2017 Svet24.si

Predsedniku Borutu Pahorju je umrla mama

86695155_10157860848386093_854939220525973504_o Necenzurirano

Zato bi se morali bati Orbana in njegovih ...

Zvezdana Mlakar Njena.si

Zvezdana Mlakar osupla nad odločbo ministrstva

ivana milat3 Njena.si

Sanjski moški: Kaj se je zgodilo z Ivano?

Magazin

Mis Kolumbije Paulina Vega kronana za mis Universe

Deli na:
Mis Kolumbije Paulina Vega kronana za mis Universe

Foto: Reuters

Najlepša Kolumbijka v lanskem letu, 22-letna študentka poslovne administracije Paulina Vega iz kraja Barranquilla, je sinoči v Miamiju prejela krono mis Universe iz rok prejšnje zmagovalke Venezuelke Gabriele Isler. Med 88 tekmovalkami iz sveta je bila tudi 21-letna Mariborčanka Urška Bračko, ki se ni uspela uvrstiti v polfinale.

Za prvo spremljevalko je bila proglašena domačinka iz Las Vegasa, 24-letna Nia Sanchez, druga spremljevalka pa je postala mis Ukrajine 20-letna Diana Harkuša. V prvo peterico sta se uvrstili še mis Jamajke Kaci Fennell in mis Nizozemske Yasmin Verheijen.

Najbolj simpatična je bila po odločitvi žirije mis Nigerije Queen Celestine, najbolj fotogenična je bila mis Portorika Gabriela Berrios, komplet z najboljšo narodno nošo pa je predstavljala mis Indonezije Elvira Deminamira.

Zmagovalka tekmovanja, ki ga skupaj prirejata organizacija Donalda Trumpa in NBC Universal, je povedala, da je bila pot do mis Universe njeno prvo tovrstno tekmovanje in bo tudi zadnje, ker se po enoletnem vladanju veseli vrnitve k študiju. Zmaga pa zanjo vseeno pomeni uresničitev sanj, da lahko predstavlja sodobno žensko, ki je ne skrbi le lepota, ampak profesionalnost, inteligenca in delavnost.

Ljubljenka publike je bila letos mis Venezuele Migbelis Lynette Castellanos, ki se je uvrstila med prvih deset. 63. tekmovanje za mis Universe je potekalo v predmestju Miamija Doral, kjer živi močna venezuelska skupnost. Venezuela je na zadnjih šestih tekmovanjih za mis Universe prispevala tri zmagovalke.

Uvodni izločitveni nastopi so potekali v sredo, nakar so se tekmovalke predstavile v narodnih nošah. 15 polfinalistk pa so izbrali potem v nedeljo. Letos je bilo sicer bolj pestro zaradi politike, kot pa lepote, saj je bil odmeven incident s fotografijo na kateri sta se znašli skupaj mis Libanona in Izraela.

Posredno je zaradi tega zaslovela tudi Bračkova, ki je bila prav tako na omenjeni fotografiji. Mis Libanona Saly Greige tako rekoč razglasila vojno, ker naj bi se mis Izraela Doron Matalon nepovabljeno vrinila v skupinski selfi. Škandal je odmeval zadnji teden in o njem so poročali po vsem svetu.

Izraelska mis je 11. januarja na svojem računu na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo, na katerem je videti njo, Bračkovo, mis Japonske Keiko Tsuji in Greigejevo. Slednja za razliko od preostale nasmejane trojice na fotografiji kljub nasmešku zobe nekoliko živčno stiska skupaj.

Fotografija je hitro zakrožila po spletu, mlada libanonska lepotica pa je bila zaradi nje v domovini tarča kritik.

loading...
Loading...