Revija Reporter
Magazin

Miha Centrih, chef in hotelir: Raj na stiku treh dolin

Alma Glumac
9 458

20. feb. 2022 20:00 Osveženo: 20:15 / 20. 2. 2022

Deli na:

Miha Centrih

Primož Lavre

V neusmiljenem koronskem času za turistične delavce, med katerimi preživijo le najmočnejši, Miha Centrih z ekipo preseneti sokrajane in ves okoliš z odprtjem inovativnega družinskega resorta, po imenu OPA Resort.

Že pri rosnih tridesetih letih mu je uspelo združiti družinsko tradicijo ljubezni do balonarstva s poslovno turistično inovativno ponudb, ki združuje koncept vse v enem oziroma resorta od glave do pet.

Kako je delati v času korone, ko je Miha včasih za vse sam. Ni enostavna naloga pripraviti, skuhati in postreči 40 ljudi, razlaga.

Zakaj goste pozdravijo s svežim domačim kruhom in soljo.

Poleg preverjenih domačih receptov babice Marjance ob četrtkih razveseljujejo z domačimi, na roke narejenimi in v krušni peči spečenimi inovativnimi gurmanskimi picami.

Z balonarstvom se je Miha začel ukvarjati že v mladosti, tudi njegov oče je izkušen profesionalni balonar.

VEČ V TISKANI IZDAJI REPORTERJA IN TRAFIKI24