državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Melania stopila iz Trumpove sence: "Kot Jackie O na steroidih"

Deli na:
Melania stopila iz Trumpove sence: "Kot Jackie O na steroidih"

Foto: Profimedia

Prva dama ZDA Melania Trump je na turneji po svetu stopila iz sence moža, ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ocenjujejo tuji mediji.

Samozavestna in izstopajoča je bila Melania na teden dni trajajoči turneji Trumpove administracije po Bližnjem vzhodu in Evropi. Najsi se je otepala soprogove roke, s papežem kramljala o potici, se družila z otroki v bolnišnicah ali s kraljicami in drugimi prvimi damami, je Melania naredila precej boljši vtis od moža, ocenjujejo mediji.

Pokazala je ogromno energije, občutno več od moža, ki ga je morala zaradi utrujenosti v nekem trenutku zamenjati celo hčerka Ivanka. Trump je svojo soprogo celo opisal kot "Jackie O na steroidih".

Izstopala je tudi z oblekami, naj gre za nepokrito glavo v Savdski Arabiji, opravo mafijske vdove (črna obleka s tančico) v Vatikanu ali z 51.000 dolarjev vrednim suknjičem Dolce & Gabbana. Pregrešno drago oblačilo, ki stane skoraj toliko kot je bil lani povprečen dohodek ameriškega gospodinjstva (56.516 dolarjev), je tudi edini modni spodrsljaj, ki ji ga očitajo poznavalci. Italijanska oblikovalca Dolce in Gabbana sta za turnejo Melanio izdatno založila z oblačili.

Turnejo sta zakonca zaključila na Siciliji, kjer se je predsednik Trump udeležil srečanja G-7, Melania pa je obiskala ameriške vojake v italijanskem oporišču. Opisala je izstopajoče trenutke turneje, med drugim srečanje s papežem Frančiškom in obiske bolnih otrok. Potovanje je bilo zame neverjetno, je dejala prva dama, ki se je vojakom zahvalila za njihovo služenje domovini.