favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Lej, ALEJA SKY ima največji trampolin na svetu

Deli na:
Lej, ALEJA SKY ima največji trampolin na svetu

Direktor ALEJE Toni Pugelj je predstavil največji trampolin na svetu - Foto: Robert Krumpak

Najboljše novo nakupovalno središče ALEJA je pravi raj za svoje obiskovalce, saj celostno združuje nakupovanje z nepozabnimi doživetji.

Jutri bo otvorila največji trampolin na svetu. Obiskovalci bodo lahko preizkusili točno tak trampolin, kot ga uporabljajo najboljši akrobati na svetu. Na ALEJI SKY bo na voljo vsak dan v tednu skozi vse poletje od 9. do 22. ure, ob nedeljah pa do 21. ure. Poleg največjega trampolina, ki bo velik 12 x 12 metrov, bodo za najmlajše obiskovalce na voljo še manjši trampolini.

Foto: Robert Krumpak - Tudi direktor ALEJE je preizkusil največji trampolin na svetu

»Največji trampolin na svetu bo prav pri nas na ALEJA SKY prvič odprt tudi za obiskovalce, vsak dan. Naj ob tem dodam, da nas veseli, da lahko obiskovalcem ponudimo več kot le nakupovanje, saj omogočamo številne možnosti za preživljanje prostega časa. To so zabava, športne aktivnosti, dogajanja, doživetja in tudi pestra kulinarična ponudba z raznoliko izbiro okusov iz različnih držav. Ravno zaradi tega edinstvena streha postaja vedno bolj priljubljena točka tudi za dogodke in doživetja,« je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj. Največji trampolin na svetu so ustvarili Dunking Devils v sodelovanju s ponudnikom trampolinov. Ta vsako leto poleti krasi dogodek Odbito na Ljubljanici, prav tako pa je pred kratkim stal tudi v znamenitem Los Angelesu.

Foto: Robert Krumpak - Za najmlajše obiskovalce bodo na voljo še manjši trampolini

Topli poletni večeri v ALEJI kar kličejo po preživljanju prostega časa ob osvežilni pijači v prijetnem ambientu z glasbo v živo. Vsako sredo zvečer prirejajo kino pod zvezdami z najboljšimi filmskimi uspešnicami. Do sedaj so predvajali že filma Top Gun: Maverick in Jurski svet: Prevlada, v juniju pa se bosta zvrstila še Kozmoblisk in Elvis. Prav tako na ALEJI SKY ob četrtkih organizirajo koncerte na prostem. Do sedaj so že gostili Perota Lovšina, danes pa bo nastopila skupina Bepop. V juniju bodo priredili še koncerta Jureta Lesarja in Emkeja. Ob petkih zvečer lahko pridejo obiskovalci razmigati svoje boke ali preprosto uživati v divjih ritmih latinskoameriške glasbe, kjer jih bo v plesne ritme zazibal DJ. Nedelje so v Planetu Lollipop rezervirane za najmlajše, kjer jih razveseljujejo priljubljene otroške gledališke predstave.

Medtem ko ALEJA praznuje svojo 2. obletnico delovanja, pa je njihov magični darilni bon Desetak dopolnil že 10 let. Ob tej priložnosti so spremenili njegovo vizualno podobo, tako da je postal še bolj privlačen za kupce. Desetak je lahko izjemno uporabno darilo za vaše najbližje, unovčite pa ga lahko v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih.

Foto: Robert Krumpak - Direktor ALEJE Toni Pugelj je predstavil največji trampolin na svetu