GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Ključ do pozicije vodilnega podjetja so zaposleni

Deli na:
Ključ do pozicije vodilnega podjetja so zaposleni

Hotaveljski kamnoseki s svojim občutkom, znanjem in spretnostjo poskrbijo za žlahtnost, prefinjenost in sijaj kamna. - Foto: Marmor Hotavlje

Marmor Hotavlje je vodilno kamnoseško podjetje, kjer se lahko pohvalijo z več kot 70-letno tradicijo obdelave kamna, vrhunsko kakovostjo izdelkov ter storitev in edinstvenostjo v panogi, kjer delujejo.

Hotaveljski kamnoseki s svojim občutkom, znanjem in spretnostjo poskrbijo za žlahtnost, prefinjenost in sijaj kamna. Naročnik lahko pride do njih samo z idejno skico projekta, skupaj s strokovnjaki pa v nadaljevanju izrišejo načrt in svetujejo pri izbiri vrste kamna.

Foto: Marmor Hotavlje - Hotaveljski marmor lahko polepša vsak prostor.

V skladišču imajo več kot 120 različnih vrst kamna, ki so namenjeni za izvedbo že dogovorjenih projektov. Po želji stranke lahko dobavijo katerikoli kamen, ne glede na izvor ali lokacijo kamna.

Podjetje Marmor Hotavlje šteje že več kot 150 sodelavcev. »Ekipo stalno širimo in zaposlujemo nov kader, med drugim tehnologe, tehnične risarje, vodje projektov, strojne operaterje, kamnoseke, vodje objektov, kalkulante, strojnike, gradbenike in arhitekte. "Iščemo predvsem ljudi, ki so odgovorni, inovativni, kreativni, natančni, potrpežljivi in se najdejo v osnovnih vrednotah družinskega podjetja," pravi vodja kadrovske službe Klara Baran Babnik.

Foto: Marmor Hotavlje - Proizvodnja v Marmorju Hotavlje

Specifična izobrazba pri njih ni glavni pogoj, najbolj pomemben je odnos do dela in želja po učenju. Ogromno projektov izvajajo v tujini, zato iščejo predvsem ljudi z željo po dinamičnem in fleksibilnem delu. "Vsakemu novo zaposlenemu dodelimo mentorja, saj s tem olajšamo prenos znanja in izkušenj, lažji vklop v delovno okolje ter usmerjanje pri delu, ne glede na zasedeno delovno mesto. Omogočamo jim tudi možnosti za napredovanje, nadgradnjo znanja in prehajanje med delovnimi mesti. Poskušamo slediti željam in ambicijam posameznika," še dodaja sogovornica.

Njihovo uspešnost dokazujejo sodelovanje z uveljavljenimi arhitekti, znanimi oblikovalci in ladjedelnicami. Sodelovali so tudi z Viktorijo Swarovski, papežem Frančiškom, Maxom Verstappnom, hkrati pa vseskozi opremljajo luksuzne jahte najvplivnejših zemljanov.

Lokacija podjetja omogoča delo sredi neokrnjene narave v zelenem in mirnem okolju, ki je le 20 minut vožnje od Škofje Loke.

Foto: Marmor Hotavlje - Odprava Marmorha Hotavlje pri papežu