nenad kaluderović. 2jpg Svet24.si

Kdo je moški, ki je ustrelil množičnega morilca...

aladin-4 Svet24.si

Javil se je bosanski deček brez noge z znamenite ...

20210503-01058074 Necenzurirano

Basen o novinarstvu #kolumna

NATAŠA PIRC MUSAR IN ALEŠ MUSAR Reporter.si

Nataša Pirc Musar je krvavela, njen mož Aleš pa...

predor Ekipa24.si

Grozljivka v predoru! To naj bi bile okoliščine,...

Skupina Gadi Njena.si

Slovenska glasbenika osvojila Triglav

slovenija kosarka reprezentanca Ekipa24.si

Nepričakovano! Košarkarska reprezentanca ostala ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Ključ do pozicije vodilnega podjetja so zaposleni

Deli na:
Ključ do pozicije vodilnega podjetja so zaposleni

Hotaveljski kamnoseki s svojim občutkom, znanjem in spretnostjo poskrbijo za žlahtnost, prefinjenost in sijaj kamna. - Foto: Marmor Hotavlje

Marmor Hotavlje je vodilno kamnoseško podjetje, kjer se lahko pohvalijo z več kot 70-letno tradicijo obdelave kamna, vrhunsko kakovostjo izdelkov ter storitev in edinstvenostjo v panogi, kjer delujejo.

Hotaveljski kamnoseki s svojim občutkom, znanjem in spretnostjo poskrbijo za žlahtnost, prefinjenost in sijaj kamna. Naročnik lahko pride do njih samo z idejno skico projekta, skupaj s strokovnjaki pa v nadaljevanju izrišejo načrt in svetujejo pri izbiri vrste kamna.

Foto: Marmor Hotavlje - Hotaveljski marmor lahko polepša vsak prostor.

V skladišču imajo več kot 120 različnih vrst kamna, ki so namenjeni za izvedbo že dogovorjenih projektov. Po želji stranke lahko dobavijo katerikoli kamen, ne glede na izvor ali lokacijo kamna.

Podjetje Marmor Hotavlje šteje že več kot 150 sodelavcev. »Ekipo stalno širimo in zaposlujemo nov kader, med drugim tehnologe, tehnične risarje, vodje projektov, strojne operaterje, kamnoseke, vodje objektov, kalkulante, strojnike, gradbenike in arhitekte. "Iščemo predvsem ljudi, ki so odgovorni, inovativni, kreativni, natančni, potrpežljivi in se najdejo v osnovnih vrednotah družinskega podjetja," pravi vodja kadrovske službe Klara Baran Babnik.

Foto: Marmor Hotavlje - Proizvodnja v Marmorju Hotavlje

Specifična izobrazba pri njih ni glavni pogoj, najbolj pomemben je odnos do dela in želja po učenju. Ogromno projektov izvajajo v tujini, zato iščejo predvsem ljudi z željo po dinamičnem in fleksibilnem delu. "Vsakemu novo zaposlenemu dodelimo mentorja, saj s tem olajšamo prenos znanja in izkušenj, lažji vklop v delovno okolje ter usmerjanje pri delu, ne glede na zasedeno delovno mesto. Omogočamo jim tudi možnosti za napredovanje, nadgradnjo znanja in prehajanje med delovnimi mesti. Poskušamo slediti željam in ambicijam posameznika," še dodaja sogovornica.

Njihovo uspešnost dokazujejo sodelovanje z uveljavljenimi arhitekti, znanimi oblikovalci in ladjedelnicami. Sodelovali so tudi z Viktorijo Swarovski, papežem Frančiškom, Maxom Verstappnom, hkrati pa vseskozi opremljajo luksuzne jahte najvplivnejših zemljanov.

Lokacija podjetja omogoča delo sredi neokrnjene narave v zelenem in mirnem okolju, ki je le 20 minut vožnje od Škofje Loke.

Foto: Marmor Hotavlje - Odprava Marmorha Hotavlje pri papežu