nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

Magazin

Kitajci besnijo nad bogatašinjo, ki se je z luksuznim mercedesom vozila po Prepovedanem mestu

Deli na:
Kitajci besnijo nad bogatašinjo, ki se je z luksuznim mercedesom vozila po Prepovedanem mestu

Ženski sta prešerno pozirali sredi Prepovedanega mesta. - Foto: Weibo

Kitajci so ogorčeni nad bogatašinjo, ki so jo dovolili, da se je z luksuznim mercedesom vozila po Prepovedanem mestu v Pekingu. Dogodek je na Kitajskem razvnel razpravo o privilegijih in arogantnosti bogatih in vplivnih.

Samopašnica je na spletnem družbenem omrežju Weibo objavila fotografije, na katerih skupaj s prijateljem pozirata pred terencem sredi nekdanjega cesarskega kompleksa.

"Ob ponedeljkih je zaprto, a sva se izognila turistom in se zabavava v Prepovedanem mestu," je zapisala v sporočilu na omenjenem omrežju. Sporočilo je delilo ali komentiralo več sto tisoč uporabnikov, preden je bilo izbrisano.

Uprava Prepovedanega mesta, kjer so avtomobili sicer prepovedani, je sporočila, da so globoko pretreseni, v opravičilu pa so obljubili, da bodo v prihodnje preprečili "takšne pojave".

Zakaj so ženski dovolili z avtomobilom v šest stoletij star kompleks, ki je pod Unescovo zaščito, niso pojasnili, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Pravila veljajo za vse in nihče nima pravice do divjaštva, je o dogodku zapisal časnik Renmin Ribao. Po poročanju medijev je ženska v preteklosti trdila, da se je poročila v družino, ki pripada kitajski komunističnih eliti.

Incident v eni največjih pekinških znamenitosti - na vhodu v kompleks visi portret ustanovitelja Ljudske republike Kitajske Mao Zedonga - je na družbenih omrežjih sprožil razpravo o privilegijih, ki ji jih uživajo novopečeni bogataši z dobrimi zvezami.

loading...
Loading...