državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Kevin Kampl pred sanjskim prestopom v Barcelono?

Deli na:
Kevin Kampl pred sanjskim prestopom v Barcelono?

Kevin Kampl - Foto: Grega Wernig

Katalonski nogometni velikan Barcelona si po poročanju španskega športnega dnevnika Sport želi v svoje vrste pripeljati slovenskega zveznega igralca Kevina Kampla. Potem ko ji je v vodo padel nakup Nizozemca Frenkia De Jonga, so oči vrgli na 27-letnega Slovenca.

Kampl naj bi po poročanju Sporta bil pri enem od najboljših klubov na svetu alternativa za španskega reprezentanta Sergia Busquetsa. "Sergio bo med sezono potreboval počitek, zato si želimo v ekipo pripeljati še enega defenzivnega vezista," pravijo pri Barceloni.

Slovenski reprezentant, za katerega se je pred časom po poročanju Sporta zanimal tudi Atletico iz Madrida, je Katalonce navdušil z igrami v Bundesligi, kjer je igral za Borussio Dortmund in Bayer Leverkusen, zdaj pa je član Leipziga. Kot še poroča katalonski športni dnevnik, so njegove prednosti predvsem vsestranskost v sredini, saj lahko igra na vseh položajih v zvezni vrsti, in velika zanesljivost v igri.

Kampl je trenutno poškodovan, zaradi česar je izpustil četrtkovo tekmo kvalifikacij za evropsko ligo v Ukrajini pri Sorji Lugansk, po poročanju nemške tiskovne agencije dpa je pa zelo verjetno ne bo nared niti za uvod v Bundesligo ta konec tedna, ko ekipo Leipziga čaka gostovanje pri Borussii iz Dortmunda.

Ali se bo slovenski vezist res pridružil Lionel Messiju in drugim zvezdnikom, bo znano naslednji teden, ko se bo v Španiji končal prestopni rok.