preračunavanje, starejši, pokojnina Svet24.si

Kdaj bo višja pokojnina? Če se upokojite konec ...

profimedia-0917464004 Svet24.si

Joker: Norost v dvoje - slab odziv v ...

edvard-jurjevec, športni-center-prodnik Necenzurirano

Poplave so mu odnesle čolnarno, zgrajeno na ...

z neba jansa-pl4 Reporter.si

Zmaga mu pada z neba: kdo še sploh lahko ustavi ...

martin strel Ekipa

Nikar me ne ustrelite, a Pogijev dosežek je ...

Fabrizo De Andre, 1940 - 1999, eden največjih kantavtorjev naših zahodnih sosedov Revija Stop

Poet, glasbenik, upornik

marusa mismas zrimsek Ekipa

Od Oktoberfesta do nosečnosti - se bo Maruša ...

Magazin

Razkrito, kdo bo pel na sanjski Aktualovi poroki

Deli na:
Razkrito, kdo bo pel na sanjski Aktualovi poroki

Victory - Foto: Luka Švigelj

Martina Švab in Gašper Rifelj sta gostila skupino Victory, ki bo zabavala 100 svatov in mladoporočenca Petro in Miha, ki se bosta poročila 26.oktobra v prelepi poročni dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki.

Pevec Robert Dragar je čestital in obljubil paru, ki je zmagal, energičnima Štajercema, naj se onadva samo prepustita, ker bodo oni poskrbeli za glasbo in zabavo do jutra. Zraven bo tudi harmonika, ker brez nje ni prave slovenske ohceti, je ugotavljala Martina. Zapel pa jima bo tudi Gašper Rifelj, tako, da bo poroka tudi romantična.

Robert in klaviaturist in vokalist Boštjan Zupančič, sta »potožila«, da si ljudje na današnjih porokah želijo več glasbenih želja kot nekoč. Victory se trudijo ustreči vsem njihovim željam, a vseeno peljati neko rdečo nit poroke. Boštjan Zupančič je povedal, da so na neki poroki ugrabili nevesto in jo pripeljali šele ob treh zjutraj, zato so morali oni igrati do petih.

Včasih se ženin in nevesta pred poroko ne moreta zediniti, ali naj bo na poroki harmonika ali ne. Victory so igrali tudi že dvakrat isti nevesti, drugič je bil drug samo ženin. Na porokah si mladoporočenci največkrat zaželijo pesem Dan ljubezni.

Petro in Miha torej čaka romantična poroka, polna glasbe. Za vse bo poskrbljeno, od frizerja, poročnih prstanov, poročnih oblek, do cvetja, dekoracije v dvorani, poročne torte, hrane in pijače za sto svatov.

Onadva se bosta res lahko le prepustila in uživala v najlepšem dogodku v njunem življenju. V pogovoru na Aktualu sta povedala, da komaj čakata.

Foto: La Vie - Poročna dvorana La Vie v Kostanjevici na Krki