asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

trump biden soočenje Necenzurirano

Ko politično areno zasuješ z blatom, v njej ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Skrivnost drugega polčasa: vlada Roberta Goloba s...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

Magazin

Katere so najboljše kriptovalute za začetnike v Sloveniji leta 2024?

Deli na:
Katere so najboljše kriptovalute za začetnike v Sloveniji leta 2024?

Začetek poslovanja s kriptovalutami je zaradi rasti borz kriptovalut in drugih vstopnih točk lažji kot kdajkoli prej. Vendar se izbira žetonov, ki jih boste kupili kot začetnik v kriptovalutah, še vedno lahko zdi zastrašujoča. V tem vodniku bomo izpostavili najboljše kriptožetone za začetnike, ki jih je treba kupiti v letu 2024, in vlagateljem pomagali, da začnejo graditi začetniški kriptoportfelj.

Top kriptovalute za začetnike v 2024

Zakaj so te kriptovalute najbolj primerne za začetnike? Podrobneje si bomo ogledali vsako od najboljših kriptovalut za začetnike, v katere lahko investirate že danes.

1. PlayDoge – Najboljši P2E meme kovanec, ki je v predprodaji zbral že več kot 4 milijone dolarjev

PlayDoge ($PLAY) je izbran kot najboljša kriptovaluta za začetnike v letu 2024 zaradi nedavnega uspeha v predprodaji, nagrad play-to-earn in uporabnosti pri stakingu. Predprodaje so odličen način za vlaganje v kriptovalute za začetnike, saj ponuja kriptovalute po izjemno nizkih cenah preden so uradno lansirane na trg. To začetnikom omogoči ugoden nakup pred ostalimi vlagatelji.

PlayDoge je mobilna spremljevalna igra Doge, ki temelji na igri za zaslužek (P2E). Na tej platformi je ikonični meme Doge predstavljen kot igralni avatar, ki ga je mogoče uporabljati v mini igrah in za nagrado zaslužiti žetone $PLAY. Način P2E bo deloval kot 8-bitna igra s stranskim vrtenjem, v kateri bo Doge kot hišni ljubljenček v slogu Tamagotchi.

Igralci lahko povečajo svoj zaslužek v načinu P2E in vložijo žetone $PLAY v pametno pogodbo PlayDoge ter tako ustvarijo letni donos. V času pisanja PlayDoge ponuja kar 238-odstotni letni donos. Od začetka delovanja mehanizma za stavljenje je bilo na PlayDoge stavljenih skoraj 80 milijonov žetonov.

Obiščite predprodajo PlayDoge

WienerAI – Meme kovanec z uporabo umetne inteligence za ustvarjanje trgovalnega bota z 200 % letnim donosom

WienerAI ($WAI) je še ena kriptovaluta za začetnike, ki jo je mogoče kupiti v predprodaji. Prek tega kriptoprojekta je mogoče dostopati do potencialnih trgovalnih priložnosti prek kriptobota.

WienerAI gradi začetnikom prijaznega, takojšnjega trgovalnega bota, ki ga poganja umetna inteligenca. Ko bodo uporabniki vnesli svoja vprašanja, bo WienerAI s pomočjo napovednih algoritmov spremljal trge kriptovalut in iskal potencialno donosne strategije trgovanja.

Bot preučuje tudi zgodovinske cene različnih kriptovalut, da bi ostal pred trgom. Ta kriptožeton ponuja tudi pasivni dohodek prek svojega mehanizma za staking.

Od skupne ponudbe 69 milijard žetonov bo 13,8 milijarde žetonov ponujenih kot nagrada za staking. Še 20 % celotne ponudbe je namenjene za predprodajo. Trenutno je cena žetona $WAI 0,000717 USD.

Obiščite predprodajo WienerAI

Pepe Unchained

Pepe Unchained je domiselna platforma za igranje in zaslužek, ki združuje vznemirljivost iger na srečo s finančnimi nagradami, ki so običajne v sistemih kriptovalut. Osrednji del tega je kovanec $PEPU, za katerega se pričakuje, da bo postal priljubljen med kovanci GameFi. Igralci so pozvani k sodelovanju v strateških igrah, ki vključujejo spretnost in domišljijo, v katerih lahko sestavijo ekipe različnih likov. Žetoni NFT ali negibljivi žetoni predstavljajo vsak lik, ki svetu igranja videoiger doda nekaj podobnega lastništvu in vrednosti.

Ko igralci raziskujejo vesolje PepeUnchained, si prislužijo točke za doseganje določenih mejnikov in prispevajo k njegovemu razvojnemu procesu. Ta platforma je več kot le igra in služi kot skupnost, v kateri lahko igralci ne le pridobivajo denar, temveč se tudi učijo novih stvari in komunicirajo z drugimi, ki čutijo strast do igranja iger ali digitalnih valut.

Obiščite predprodajo Pepe Unchained

Base Dawgz – Novi meme kovanec ponuja delovanje na več verigah in nagrade share-to-earn

Ena najboljših kriptovalut za začetnike je nedvomno Base Dawgz ($DAWGZ). To pa zato, ker je ta meme kovanec na voljo na več verigah blokov - zaradi česar ga je preprosto kupiti na Solani, Base, Binance, Ethereumu in Avalanche. Poleg tega je kovanec $DAWGZ v fazi predprodaje, v kateri vam pri nakupu ni treba skrbeti za nihanje cene.

Medtem ko je Base Dawgz v predprodaji, je cena žetona nižja. Ko se predprodaja konča in žeton kotira na borzah, cena ne bo več enaka.

Da ima ta meme kovanec ogromen potencial za eksplozijo po začetku prodaje, kaže veliko povpraševanje vlagateljev, ki so v 10 dneh po začetku predprodaje zbrali več kot 1 milijon dolarjev. Poleg tega ekipa nagrajuje aktivne člane skupnosti za širjenje informacij.

Z uporabo mehanike deljenja za zaslužek Base Dawgz nagrajuje aktivne člane skupnosti, ki povežejo svoj račun X ter delijo meme $DAWGZ in povezane vsebine. Nagrada je v obliki točk, ki jih je mogoče zamenjati za žetone $DAWGZ.

Obiščite predprodajo Base Dawgz

5. Sealana

V predprodaji Sealana, ki je tik pred zaključkom, je bilo zbranih več kot 5 milijonov dolarjev, kar zgodnjim vlagateljem omogoča precejšnje donose leta 2024. Projekt je med predprodajo pritegnil veliko pozornosti, saj je v prvem tednu zbral več kot 300.000 dolarjev, pozneje pa več milijonov.

Po zaključku predprodaje namerava ekipa projekta Sealana žeton predstaviti na decentraliziranih borzah (DEX), ki temeljijo na Solani, kot je Raydium. Tu bi lahko prišlo do pomembnega razvoja dogodkov, saj obetaven nov žeton, kot je ta, pogosto doživi znatno gibanje cen, ko se pojavi na borzah s kriptovalutami.

Zgodnje povpraševanje običajno dvigne ceno žetona, kar pritegne več vlagateljev, ko se vzpon razmahne v družbenih medijih - vzorec, ki ga pogosto opazimo na trgu meme kovancev. Obstaja potencial za znatne dobičke, ki jih spodbujata vse večja priljubljenost in hype tega sredstva.

Obiščite predprodajo Sealana

Katera je najboljša kriptovaluta za začetnike v 2024?

Za začetnike, ki želijo leta 2024 vlagati v kriptovalute, je na voljo več obetavnih možnosti vendar je najbolj izpostavljen PlayDoge. PlayDoge ($PLAY) je izjemna kriptovaluta za začetnike v letu 2024 zaradi svoje uspešne predprodaje, kjer je zbrala več kot 4 milijone dolarjev, ter visokih nagrad v modelu "play-to-earn" in stakingu. S svojo mobilno igro, ki temelji na priljubljenem memu Doge, ponuja igralcem zaslužek z žetoni $PLAY v mini igrah in omogoča vložke z izjemno visokim letnim donosom, kar privablja nove vlagatelje s potencialom za pasivni dohodek.

Obiščite predprodajo PlayDoge