Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Katanec navijačem , ki jih ni bilo v Stožicah, sporoča: "Tudi naslednjič ostanite doma!"

Deli na:
Katanec navijačem , ki jih ni bilo v Stožicah, sporoča: "Tudi naslednjič ostanite doma!"

Foto: Grega Wernig

Slovenski selektor Srečko Katanec je jezen na medije, ki naj bi iz poraza na Slovaškem naredili pravo tragedijo in vplivali na obisk v Stožicah.

Izjave po kvalifikacijski nogometni tekmi za SP 2018 Slovenija - Litva (4:0).

* Srečko Katanec, selektor Slovenije: "Občutki so pozitivni, čestitke fantom, odigrali so resno in disciplinirano vso tekmo. Gremo naprej, čez en mesec nas čakata naslednji tekmi. Rezultat pove svoje in igralci, ki sem jih tokrat dal v prvo postavo, so odigrali zelo dobro. Treba je sprejemati odločitve, analizirati nasprotno ekipo in se pogovoriti z igralci, ki so bili tokrat na klopi. To se je na današnji tekmi izkazalo za pozitivno." Katanec je sicer medije obtožil za slabo vzdušje, ki vlada okrog reprezentance, in imel še bolj provokativno izjavo: "Tisti gledalci, ki so tokrat ostali doma, naj tam ostanejo tudi na domači tekmi proti Škotski."

* Miha Mevlja, igralec Slovenije: "Po zadnji tekmi na Slovaškem smo bili nekoliko sklonjenih glav, kar je normalno po slabši tekmi. Pred domačimi gledalci smo se želeli pokazati v najboljši luči, to nam je uspelo, odigrali smo dobro tekmo in zmagali."

* Andraž Šporar: "Tekme, ki jih moraš zmagati, so na začetku vedno težke. Toda to smo dobro odprli, dosegli gol, igrali smo dobro, bili boljši. Ni bilo lahko, saj so se v prvem polčasu Litovci dobro branili. Vidi pa se, da imamo več kakovosti in je zmaga povsem zaslužena."

* Edgaras Jankauskas, selektor Litve: "Na koncu je izid pošten. Mogoče je bila vsaj prva enajstmetrovka nekoliko sporna, a kakovost je bila na strani Slovenije in lahko le čestitam Sloveniji za uspeh."