favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Katanec: Če pa danes ne bi bil zadovoljen, nekaj ne bi bilo v redu z mano

Deli na:
Katanec: Če pa danes ne bi bil zadovoljen, nekaj ne bi bilo v redu z mano

Foto: Bobo

Na nogometnih tekmah kvalifikacij za SP 2018 v Evropi odmeva remi Slovenije proti favorizirani Angliji, predvsem pa večje število zrelih slovenskih priložnosti.

Izjave po kvalifikacijski tekmi za nogometno svetovno prvenstvo 2018 Slovenija - Anglija (0:0).

* Srečko Katanec, selektor Slovenije: "Če pa danes ne bi bil zadovoljen, nekaj ne bi bilo v redu z mano. Čestitke fantom, mislim, da je točka prigarana, mogoče smo si zaslužili tudi nekaj več. Po stoodstotnih priložnostih smo si zaslužili kaj več, a nismo imeli sreče, da bi šla žoga v gol. Čestitke še enkrat, za odnos do dresa, zgarali so, čestitke vsem, tistim, ki so igrali, in tistim, ki niso. Vsi so del moštva in so na celotnih pripravah oddelali, kot so morali. Pokazali so odnos, kot ga že dolgo nisem videl. Fantje so dobili neko nagrado in zadovoljstvo."

* Jasmin Kurtić, igralec Slovenije: "Lahko rečem, da smo dobro fizično pripravljeni tudi po le dveh, treh dneh premora. Mislim, da smo tekmo odigrali res na visoki ravni, zahvaljujem se tudi navijačem, ki so nam stali ob strani, to nas je vleklo naprej. Imeli smo svoje priložnosti, ampak so imeli Angleži razpoloženega vratarja, tako kot tudi mi v nekaterih primerih. Lahko rečem, da smo zasluženo osvojili točko."

* Miral Samardžić, igralec Slovenije: "Fantje smo dali vse od sebe, igrali smo proti ugledni Angliji, a si ustvarili celo več priložnosti kot ona. Po mojem mnenju bi morali celo zmagati, ampak smo lahko zadovoljni tudi s točko."

* Gareth Southgate, selektor Anglije: "Priložnosti, ki jih je imela Slovenija, so nas kar malo prestrašile. Na tem področju bomo morali še delati, a treba je poudariti, da je bil tudi teren težak. Imeli smo odličnega vratarja, ki je rešil nekaj izjemnih priložnosti. Glede na to, kako se je tekma razvijala, moramo biti zadovoljni s tem, kar smo dosegli. Danes smo oboji delali veliko napak, kar pa je bilo na taki podlagi logično. Kaj lahko pričakujemo od te ekipe, težko rečem po petih skupnih treningih, a pokazali smo igro, kakršno bi želeli v prihodnje, pokazali smo disciplino."