Arian Svet24.si

Je kmet Jan med košnjo naletel na truplo ...

mark rutte Svet24.si

Izbrali so novega šefa Nata

1719350996-mm2-7994-1719350948316 Necenzurirano

Noč, ko smo postali veliki #komentar

tek upravna enota1 Reporter.si

Grozljivo poniževanje državljanov: olimpijski ...

andraz sporar slovenija anglija Ekipa24.si

Presrečni Šporar je razkril, s katerim ...

Hannah Louise Hill je omrežila 36-letnika Odkrito.si

Pazite se te vplivnice! Prevarala je že mnoge!

slovenija euro 2024 veselje Ekipa24.si

Zdaj je jasno, s kom in kdaj bodo Slovenci napadli...

Magazin

Kako zaslužiti z učenjem? - Predprodaja žetonov 99Bitcoins je zbrala 2 milijona dolarjev

Deli na:
Kako zaslužiti z učenjem? - Predprodaja žetonov 99Bitcoins je zbrala 2 milijona dolarjev

Predprodaja žetonov 99Bitcoins je zbrala 2 milijona dolarjev, s čimer se je začela izvajati spodbudna izobraževalna platforma z velikim potencialom za rast.

99Bitcoins uvaja novo spodbujevalno izobraževalno platformo in spremljajočo kriptovaluto BRC20, žeton 99Bitcoins (99BTC). Uvedba žetona se širi prek predprodaje, ki je pred kratkim presegla mejo skupno zbranih 2 milijonov dolarjev.

Zgodnji uspeh 99BTC odraža navdušenje nad njegovim prepričljivim primerom uporabe in odličnimi dosežki ustanovne ekipe. Predprodaja je v teku, vlagatelji pa lahko kupijo 99BTC za 0,00108 USD. Ta cena pa se bo med kampanjo zviševala, naslednje zvišanje pa bo sledilo čez en dan oziroma ko bo skupna zbrana vsota dosegla 2,7 milijona dolarjev.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

Odobritev Bitcoin ETF-a spodbudil zanimanje za 99Bitcoins

Bitcoin je letos zaradi odobritve skladov, s katerimi se trguje na borzi (ETF), v ZDA doživel neverjeten uspeh. Prvič se je zgodilo, da je ustvaril najvišjo vrednost vseh časov (ATH) še pred prihodom razpolovitve.

Po nedavnem obdobju konsolidacije pa njegov zagon ponovno pridobiva na hitrosti. Bitcoin ETF-ji so imeli 19 dni zaporednih prilivov, kar odraža, da se zanimanje Wall Streeta za BTC ponovno krepi.

Poleg tega se je BTC ta mesec povečal za 10 %, od najvišje začetne vrednosti pa za samo 5,67 %.

Čeprav je to odlična novica za vodilno kriptovaluto na trgu, je to tudi podlaga za žetone njenega ekosistema. Mnogi so se že dobro odzvali. Na primer, DOG je le šest tednov po začetku prodaje poskočil in dosegel tržno vrednost severno od 700 milijonov dolarjev.

V tem mesecu se je za 47 % povečal tudi Ordi. Njen vodilni drugi sloj, Stacks, pa se je povečal za 14 %.

Toda žeton 99Bitcoins je morda najbolj priljubljena predprodaja. Ta projekt trenutno v predprodaji vlagateljem ponuja priložnost, da vanj vstopijo od samega začetka.

Do zdaj je bilo zbranih 2 milijona dolarjev, zato je na voljo ogromno prostora za rast, da bi ujeli težke uteži ekosistema, med katerimi imajo mnogi tržno vrednost nad 1 milijardo dolarjev.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

Z ERC20 na BRC20: zakaj 99Bitcoins prehaja na BTC

Ugotovili smo, da je ekosistem Bitcoin trenutno najprimernejši. Vendar si podrobneje oglejmo, zakaj 99Bitcoins stavi na standard BRC20.

Njegova predprodaja poteka v skladu s standardom ERC20 za žetone Ethereum, da se zagotovi poštena in razširjena distribucija žetonov. Vendar pa ekipa načrtuje, da bo žeton kmalu zatem lansirala v skladu z Bitcoinovim standardom BRC20.

Medtem ko ekosistem Bitcoinov preplavlja likvidnost, je 99Bitcoins usmeril svoj pogled na širše koristi omrežja.

V poročilu so med njimi večja varnost, večja nespremenljivost, sodelovanje v novem žetonskem gospodarstvu, možnost redkosti in vrednosti ter kulturna vrednost.

A čeprav njegova umestitev v ekosistem Bitcoinov povzroča navdušenje, je zgodba še veliko bolj zanimiva.

Learn-to-Earn spodbudil zanimanje za predprodajo 99BTC

Glavni razlog za žeton 99Bitcoin je, da je izvorni žeton za novo platformo 99Bitcoins Learn-to-Earn.

Kot pove že ime, bo Learn-to-Earn uporabnike nagrajeval za učenje o kriptovalutah.

Ta prelomna funkcija je zasnovana po zgledu projektov Play-to-Earn in Move-to-Earn.

Vendar pa imetnike žetonov 99Bitcoins čakajo še številne druge uporabne storitve, zaradi katerih je projekt potencialno privlačnejša in dolgoročnejša ponudba kot prejšnji spodbujevalni modeli.

Imetniki na primer dobijo dostop do signalov za trgovanje s kriptovalutami, skupine VIP, nagrad za staking, orodij in izobraževanj BRC20 ter še več. Trenutno lahko vlagatelji pridobijo 800-odstotni letni donos (APY), ki pa se bo z rastjo sklada za staking zmanjšal.

K navdušenju prispeva tudi dejstvo, da ima 99Bitcoins dolgo zgodovino, ki sega v leto 2013, ko je prvič odprl svojo spletno stran. Od takrat ostaja na vrhu kripto novic in izobraževanja o kriptovalutah.

Vendar se po svoji najnovejši pobudi razlikuje od svojih kolegov, saj vodi prizadevanja panoge za množično sprejetje. S predprodajo žetona 99Bitcoins pa se lahko vlagatelji gibanju pridružijo že v začetni fazi.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins