pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Kaj počne srebrni olimpijec Peter Kauzer v času epidemije (VIDEO)

Deli na:
Kaj počne srebrni olimpijec Peter Kauzer v času epidemije (VIDEO)

Peter Kauzer, srebrni olimpijec iz Ria de Janeira - Foto: Igor Gošte

Preverili smo, kako tudi v tem času ohranja kondicijo kajakaš Peter Kauzer, nosilec srebrne medalje iz olimpijskih iger v Braziliji.

S Kauzerjem, nosilcem srebrne olimpijske medalje, z evropskim in svetovnim prvakom, zmagovalcem svetovnega pokala, športnikom Slovenije in častnim občanom smo pogovor posneli na terasi Brodarskega društva Steklarna Hrastnik, v centru vodnih športov, ki jih športnikom ponuja Sava.

Kauzer je bil med favoriti za medaljo tudi na dveh prejšnjih olimpijskih igrah v Londonu in Pekingu in bo zagotovo tudi v Tokiu naslednje leto.

Peter nam je v oddaji povedal, kako se je ob očetu kajakašu začela njegova športna pot, kaj je vse na tej poti dosegel, kako v času koronavirusa trenira in kako preživlja prosti čas s svojo družino. Najbolj razveseljivo je, da je Peter ves čas svoje športne kariere v samem vrhu kajakaškega športa in da ima še vedno dovolj energije za osvojitev še kakšne medalje. "Črna pika v moji karieri bi bila, ob vseh uspehih, če ne bi osvojil olimpijsko medaljo. Pa sem jo." nam pojasni, kaj vsakemu športniku pomeni osvojiti medaljo na olimpijskih igrah.

To je med Zasavci uspelo še v nekdanji jugoslovanski košarkarski reprezentanci Trboveljčanki Poloni Dornik. Mogoče bo tretjo medaljo v Zasavje iz Tokia prinesel Peter ali pa kolesar Strahoveljčan Primož Roglič, Petrov dober prijatelj. V oddaji nam je zaupal tudi, kakšen odnos imata z očetom trenerjem in katero sladkarijo ima najrajši.